Період публікації:

від

до

Категорія:

Лінійка до Дня злуки

Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 

min
max

Україна – єдина країна.
Нероздільна, як мати й дитя.
Твердо вірю в майбутнє своєї країни.
Такої, як вона, в світі більше нема.

Сьогодні перед нами знову стоїть питання єдності та незалежності. 22 січня у КЗ ЛОР "Підгірцівська загальноосвітня спецшкола -інтернат" проведено лінійку.
Присутні виконали Національний Гімн України.
Вчитель історії М'яновський О.Я зробив невеличкий екскурс у минуле. Учні розповіли про події далекого і близького 1919-го…А учениця 10 -Б класу виконала патріотчну пісню. Також було продемонстровано відеоролик, в якому діти побачили акцію 'Ми єдина країна", яку було проведено між учнями нашої школи та школи с.Анадоль Донецької області присвячену Дню Злуки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Прем'єра фільму "Незламні" Прем'єра фільму "Незламні" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Сьогодні діти нашої школи разом із педагогами Гладій З. Л. та Чижмар О. П. мали змогу побувати на презентації кінострічки "Незламні", о. Михайла Гределя. Фільм "Незламні" - короткометражний художній iсторико-документальний фільм, знятий на основі реальних подій, що розгортаються у місті Городку на...

Переглядів: 517 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Вечірнє кафе "Вчитель - мій друг" для 5 класу підготувала і провела психолог Щих М.Б. У неформальній обстановці учні, за чашкою чаю, відповідали на питання вікторини, анкети "Яким повинен бути сучасний вчитель", розігрували різні ситуації, а також вітали своїх педагогів.

Переглядів: 478 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook