Період публікації:

від

до

Категорія:

«Змінитися за 7 днів»: фінські експерти з освіти проведуть тиждень в українській школі – як податися на конкурс

Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 

min
max

Українсько-фінська програма розвитку середньої освіти шукає першу школу для участі в проекті «Змінитися за 7 днів», гасло якого – «Ловіть нові іскри для вашого викладання!»

Фінські спеціалісти з компанії Lumo Education проживуть із обраною школою тиждень – допоможуть зробити аудит сильних і слабких сторін, проведуть низку відкритих уроків і тренінгів (як для педагогічного колективу, так і для адміністрації й допоміжного персоналу) та стимулюватимуть розробку власної програми вдосконалення закладу.

Враховувати будуть специфіку і школи, і населеного пункту, де вона розташована. Тобто не даватимуть загальні рекомендації «про все для всіх», а працюватимуть із конкретною ситуацією.

Заклад обиратиметься за конкурсом, який проводить ГО EdCamp Ukraine.

Щоб податися на конкурс, хтось з учителів після обговорення зі шкільною адміністрацією має заповнити реєстраційну анкету та розповісти, що саме і чому хоче змінити в своєму закладі. Часу на це небагато: до 2 лютого.

Результати конкурсу оголосять 11 лютого, а вже 18-го група провідних фінських педагогів приїде працювати з обраною школою.

Зазначимо, що участь у проекті для школи та вчительства є безкоштовною. Власні ресурси у цю ініціативу інвестують команди EdCamp Ukraine та Lumo Education.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Школи з малих населених пунктів мають унікальну можливість долучитись до проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Учителі-учасники проєкту пройдуть навчання з інфомедійної грамотності та одержать матеріали для інтеграції відповідних навичок у свої уроки. Ціль проєкту – навчити учнів критично сприймати інформацію, протидіяти маніпуляціям, усвідомити цінність високоякісної інформації в контексті шкільної освіти. Рада...

Переглядів: 536 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Курс на здоровий спосіб життя: школи запрошують до участі у програмі «Healthy Schools» Курс на здоровий спосіб життя: школи запрошують до участі у програмі «Healthy Schools» Опубліковано: П`ятниця, 28 вересня 2018 Заклади загальної середньої освіти України по 8 жовтня мають можливість зареєструватися у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Для участі у проекті потрібно: заповнити заявку на сайті www.healthy-schools.org.ua; розробити план «здорових» активностей на цей навчальний...

Переглядів: 573 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook