Період публікації:

від

до

Категорія:

Тематичний день "Усі візьмемося за руки, бо один ми рід"(Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 

min
max

 

      Тематичний день "Всі візьмемося за руки, бо один ми рід" проведено 22.01.2018 р. у Мостиському Будинку дитячої та юнацької творчості (директор С.Сайко).

Мета заходів, присвячених Дню Злуки,- це поглиблення знань вихованців з історії України, поширення національно-патріотичних ідей серед підростаючого покоління, виховання свідомих громадян, які знають і пишаються минулим свого народу та готові відстоювати єдність держави у майбутньому.

   Активну участь у відзначенні Дня Соборності України брали вихованці середньої групи гуртків англійської мови та "Основи міжнародної журналістики" (кер. Н.Гонтова).

   Діти виготовляли святкові листівки "Ukrainians are one/українці єдині", на яких зображали справжніх українців, символи держави. Свої роботи вихованці об'єднали на дошці у "ланцюг єдності народу". А також були залучені в однойменній акції, і самі створили "живий ланцюг єднання".

 Усі вихованці брали участь у бесіді "Що для мене означає єдність та соборність держави?" Прозвучало багато цікавих думок та ідей, підтвердилося, що наші діти мають високий рівень національної свідомості.

 «Юні журналісти» підготували стінгазету. Петро Гринишин та Анна Вовк, вихованці гуртка "Основи міжнародної журналістики", працювали над художнім перекладом уривка (англійською мовою) з універсалу уряду УНР, який і сьогодні звучить надзвичайно актуально: "...Віднині воєдино зливаються століттями відірвані одна від одної частини єдиної України..."

Немає коментарів

Схожі статті:

Таким люблю Тебе, мій краю Таким люблю Тебе, мій краю Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 Гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості Мостиської міської ради (гурток «Географічне краєзнавство», керівник Марія Гук) спільно з бібліотекарем та засновником музею історії села Соколя Ярославою Саракулою провели краєзнавчу годину на тему: «Таким люблю Тебе, мій краю». Ярослава Йосифівна цікаво...

Переглядів: 569 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Кольоровий тиждень» в НРЦ  «Левеня» «Кольоровий тиждень» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 А ви знаєте, що колір має різне значення, енергетику, піднімає настрій і навіть апетит? Різнобарвними пазлами складався цей тиждень для учнів Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» тому, що з 16 по 21 грудня 2019 року в ІІІ відділенні проходив «Кольоровий...

Переглядів: 835 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook