Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відкрили Навчально-практичний центр ІТ-технологій (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 02 лютого 2018 

min
max

Сьогодні, 2 лютого, на базі ДНЗ «Львівське вище професійне училище інформаційно-комп’ютерних технологій» урочисто відкрили Навчально-практичний центр ІТ-технологій.

Участь у відкритті взяли: представники органів місцевої влади, керівники навчальних установ, виробничих підприємств та організацій.

Директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Володимир Бобко зазначив, що це перший центр такого напряму на Львівщині. «Я переконаний, що цей заклад має свою перспективу. Створення цього центру точно відповідає вимогам і викликам часу», - зазначив Володимир Миколайович.

Навчально-практичний центр ІТ-технологій оснащений майстернями із сучасним обладнанням, комп’ютерними технологіями та новою оргтехнікою і спрямований на професійно-практичну та професійно-теоретичну підготовку учнів.

«Завдяки новому навчально-практичному центру ми плануємо зробити на базі навчального закладу сервісний центр по ремонту комп’ютерної техніки освітніх закладів м. Львова, а також надавати послуги з проведення мережі, встановлення та налагодження системи відеоспостереження тощо. Для цього у нас є і кадровий потенціал – команда молодих майстрів, і необхідна техніка», - розповів директор Львівського ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій Іван Парійчук.

Під час відкриття центру присутні ознайомились із роботою майстерень.

Зазначимо, що для функціонування Навчально-практичного центру ІТ-технологій витратили понад 500 тисяч гривень, з них 300 тис. було виділено в рамках реалізації Програми розвитку освіти Львівщини до 2015 року, решта – за рахунок коштів спеціального фонду та допомоги підприємств.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Сокалі відкрили Навчально-практичний центр харчових технологій У Сокалі відкрили Навчально-практичний центр харчових технологій Опубліковано: Четвер, 27 грудня 2018 Сьогодні, 27 грудня, відкрили навчально-практичний центр харчових технологій на базі Сокальського професійного ліцею. Центр обладнаний устаткуванням для навчання та виробництва хлібо-булочних та кондитерських виробів: електричними плитами, робочими столами, холодильниками, паро-конвекційною піччю, приладами...

Переглядів: 799 Коментарів: 0

Профтехосвіта

На Дрогобиччині відкрили навчально-практичний центр будівельної галузі На Дрогобиччині відкрили навчально-практичний центр будівельної галузі Опубліковано: Субота, 22 грудня 2018 Сьогодні, 22 грудня, на базі Дрогобицького вищого професійного училища № 19 відкрили навчально-практичний центр з підготовки робітників за професіями штукатур, лицювальник-плиточник, маляр. Центр створили з метою впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій, удосконалення навичок...

Переглядів: 595 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook