Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває відбір претендентів на Всеукраїнську дитячу премію «Диво-дитина»

Опубліковано: П`ятниця, 09 лютого 2018 

min
max

Триває відбір претендентів на Всеукраїнську дитячу премію «Диво-дитина», під час якої щороку відзначають найобдарованіших дітей України віком від 4 до 13 років.

Номінації премії:

1) Найрозумніша дитина – діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

2) Найспортивніша дитина – діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3) Найтворча дитина – діти-переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.).

4) Найдивовижніша дитина – діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти, які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

5) Найгероїчніша дитина – діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).

Премію вручатимуть за висновками експертного журі. Прийом анкет учасників триває до 15 березня.

Детальна інформація про Всеукраїнську премію «Диво-дитина» та умови участі – на офіційному сайті: www.divo-dutuna.com.

Довідково:

Всеукраїнська премія «Диво дитина» започаткована у 2009 році. Метою конкурсу є пошук та визнання обдарованих дітей. За час існування учасниками конкурсу стали більше 15 тис. дітей з усієї України. Традиційно до складу конкурсного журі входять зірки естради, артисти театру та кіно, спортсмени, фахівці державних та громадських організацій.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Прагни! Дивуй! Перемагай!» – Всеукраїнська премія запрошує до участі школярів «Прагни! Дивуй! Перемагай!» – Всеукраїнська премія запрошує до участі школярів Опубліковано: Понеділок, 11 грудня 2017 Цьогоріч Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» святкуватиме ювілей та 10-й рік поспіль нагороджуватиме найталановитіших дітей країни. Премію створили для пошуку, відбору та нагородження на підставі експертної оцінки за встановленими номінаціями найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні, що...

Переглядів: 434 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У 2017 році відбудеться вручення дев’ятої Всеукраїнської премії «Диво-дитина» У 2017 році відбудеться вручення дев’ятої Всеукраїнської премії «Диво-дитина» Опубліковано: Четвер, 24 листопада 2016 Щорічно Всеукраїнська премія «Диво-дитина» визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року». Основна мета Премії – пошук, відбір, нагородження та вшанування найталановитіших та найобдарованіших дітей України. Для здобуття Премії «Диво-Дитина» запрошуються...

Переглядів: 1093 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook