Період публікації:

від

до

Категорія:

Журі конкурсу «Учитель року – 2018» затвердило правила оцінки учасників фінального туру

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

Члени фахових журі заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» затвердили зміст завдань, критерії оцінювання та особливості проведення конкурсних випробувань заключного туру. Про це йшлося під час установчого семінару для журі, проведеного Інститутом модернізації змісту освіти та Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Найвищі бали отримають фіналісти, які продемонструють сучасні тенденції освітнього процесу, зокрема формування ключових компетентностей учнів Нової української школи. Також учасники мають показати, як їм вдалось реалізувати наскрізні змістові лінії («Екологічна безпека і сталий розвиток», «Громадянська відповідальність», «Здоров’я і безпека», «Підприємливість і фінансова грамотність»).

Додаткові бали надаватимуть учителям, діяльність яких спрямована на формування цінностей і ставлень. Журі очікують побачити приклади нового формату педагогічної діяльності – педагогіки партнерства.

Разом із відеозаписами конкурсних випробувань відбіркового та фінального етапів, організатори оприлюднять оціночні відомості та протоколи засідань журі. А наприкінці змагання журі підготують аналітичний звіт про результати конкурсу та короткі анотації досвіду кожного фіналіста. У такий спосіб заклади післядипломної освіти та педагогічні університети зможуть використовувати досвід кращих учителів України у підготовці фахівців.

Дізнатися склад журі можна за посиланням: https://goo.gl/bFh7jG.

Інформаційні картки учасників усеукраїнського туру будуть оприлюднені в березні (за підсумками обласних змагань).

Довідково:

У третьому (заключному) турі братимуть участь 100 вчителів – по 25 у кожній номінації. Під час відбіркового етапу (21-24 квітня 2018 року) на конкурсантів очікують тестування з фахової майстерності, практична робота та методичний практикум. У фінальному етапі (24-28 квітня 2018 року) дванадцять найсильніших педагогів у кожній з номінацій демонструватимуть уроки та навчальні проекти. Учителі української мови та літератури змагатимуться в Рівному, фізики – в Івано-Франківську, німецької мови – в Луцьку, а фізичної культури – у Запоріжжі.

Джерело: офіційний сайт МОН

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook