Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда ВПУ № 34 м. Стрия вдруге стала переможцем турніру з міні-футболу пам’яті Мирослава Попадюка (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 16 лютого 2018 

min
max

Сьогодні, 16 лютого, у спортивному залі Львівської обласної ДЮСШ відбувся фінал турніру з міні-футболу пам’яті Мирослава Попадюка серед учнівських команд професійно-технічних навчальних закладів Львівщини.

У змаганнях взяли участь 6 команд – переможці зональних змагань: ВПУ № 20 м. Львова, Львівське ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій, Новояворівське ВПУ, ВПУ № 34 м. Стрия, Турківського професійного ліцею, а також ВПУ № 1 м. Рівного.

З перших хвилин матчів боротьба за вихід у фінал турніру йшла безкомпромісна і вперта. Юні гравці продемонстрували якісний та зрілий футбол, що, власне, відзначили й футбольні фахівці, які були присутні на поєдинку.

За результатами ігор у двох підгрупах за третє місце у турнірі змагались команди Львівського ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій та ВПУ № 20 м. Львова. У підсумку напруженої гри з рахунком 9:2 перемогу здобула команда ВПУ ІКТ.

Фінал змагань став справжньою окрасою футбольних баталій. За головний трофей турніру змагались команди ВПУ № 34 м. Стрия та Новояворівського ВПУ. З рахунком 3:2 перемогу здобули стрияни.

Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, дипломами і медалями, а усі учасники отримали малі кубки та грамоти.

Також на турнірі було визначено найкращих воротаря, нападника та гравця. Ними стали:

  • Найкращий воротар – Власно Максим, учень ВПУ № 1 м. Рівного;
  • Найкращий нападник – Мудрагеля Назар, учень ВПУ № 20 м. Львова;
  • Найкращий гравець – Грядовий Володимир, учень Новояворівського ВПУ.

Зазначимо, що турнір з міні-футболу пам’яті Мирослава Попадюка на Львівщині відбувся вдруге. Змагання проводилися упродовж грудня 2017 – лютого 2018 року. Загалом цьогріч у турнірі взяли участь 42 команди.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі провели турнір з міні-футболу У Львівському кооперативному коледжі провели турнір з міні-футболу Опубліковано: Четвер, 25 жовтня 2018 Викладачами фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права регулярно проводяться різноманітні спортивні змагання і турніри серед студентів, які сприяють популяризації здорового способу життя, новим перемогам, залученню молоді до занять масовим спортом. Нещодавно у спортивному...

Переглядів: 438 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Буську визначили переможців обласних змагань з міні-футболу серед дівчат (фото) У Буську визначили переможців обласних змагань з міні-футболу серед дівчат (фото) Опубліковано: Вівторок, 19 Червня 2018 Нещодавно на базі Буської дитячо-юнацької спортивної школи завершилися обласні змагання з міні-футболу серед дівчат. У змаганнях взяли участь 5 дівочих команд (75 дівчат) Львівщини. Перемогу виборола команда Буської ДЮСШ, срібло отримали юні спортсменки Жовківської ДЮСШ, а бронзові медалі здобула...

Переглядів: 419 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook