Період публікації:

від

до

Категорія:

Це від любові сонячно стає

Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 

min
max

Це від любові сонячно стає,

Й душа аж до зірок увись несеться.

Якщо любов в твоєму серці є,

То все чарівним і легким здається.

14 лютого відзначають міжнародне свято Валентина. Не обійшло стороною це свято і  школярів нашої Бориславської ЗСШ-інтернату.

Як відомо, свято Валентина називають ще Днем усіх закоханих. Але вихователь Семйоник М.М., проводячи з учнями годину спілкування на тему «Це від любові сонячно стає», спробувала дітям донести не лише важливість кохання, але й поваги до дівчаток, дружніх щирих почуттів між ровесниками, важливість рівності та толерантності в стосунках, зокрема і в учнівському колективі. Насамперед, хотілось звернути увагу учням на симпатію між однокласниками, яка часто з’являється вже в їхньому віці, на виявлення добрих позитивних емоцій, почуття культури спілкування між хлопчиками та дівчатками,  прояву ніжних зворушливих знаків уваги. Діти також з цікавістю ознайомились з інформацією святкування дня Валентина в Європі, колективно як одна дружня сім'я створили валентинку із сердечками, на яких самостійно підписали основні, на їхню думку, риси, які необхідні для дружби  між хлопчиками та дівчатками.

Учні також охоче та з творчою завзятістю взялись за виготовлення валентинок, з допомогою кольорового і гофрованого паперу, різнобарвних тканин та блискучої фурнітури. Готуючи валентинку, вихованці вже точно знали, кому її подарують. Тому вихователю особливо було приємно спостерігати за теплими усміхненими обличчями дітей під час їхнього творчого заняття.

Важливо, що учні дійсно усвідомили, що любов, дружба і повага повинні стати їхніми постійними супутниками в житті і зрозуміли, наскільки приємно робити сюрпризи іншим і тим самим приносити радість усім.

 

А ще ми друзів любимо сердечно, 
Вчимося хлопчики з дівчатками дружить. 
В любові сила величезна, безперечно, 
А без любові в світі не прожить. 

 

 

Семйоник М.М., вихователь

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Хочеш мати друга – навчись другом бути (фото) Хочеш мати друга – навчись другом бути (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 березня 2018 Цими днями у 5-А класі у Сокальській санаторній школі-інтернаті було проведено годину спілкування з елементами тренінгу «З чого починається дружба»? В ході бесіди було розкрито зміст етичних понять «дружба», «друг», обгрунтували необхідні умови дружніх стосунків. А також за допомогою вправ «Дерево...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook