Період публікації:

від

до

Категорія:

Дошкільнята школи Марії Покрови виготовили сову (фото)

Опубліковано: Понеділок, 19 лютого 2018 

min
max

Папір є відмінним матеріалом для творчості і різних виробів. З нього можна зробити безліч фігур і аплікацій, які будуть прикрашати кімнату. Вироби з паперу своїми руками можуть робити діти. Заняття прекрасно розвиває моторику, уяву, просторове мислення. На долонях рук людини є велика кількість нервових закінчень, які, в свою чергу, тісно пов’язуються з головним мозком. Працюючи руками, дітки масажують долоні рук, тим самим дратуючи нервові закінчення, розташовані на них. Нервові закінчення відправляють сигнали до головного мозку, не дають йому відпочивати. Заняття вчать витримці, акуратності, самостійності. 

Дошкільнята школи Марії Покрови виготовили аплікації "Сова у нічному лісі". 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Вчителі школи Марії Покрови відвідали з привітаннями обласну владу (фото) Опубліковано: Субота, 25 січня 2020 Вчителі школи Марії Покрови завітали у святковий день, 14 січня, зі щедрівками та привітаннями до обласної влади і побажали їм зустріти з посмішкою і щастям у душі цей рік, йти за покликом серця і досягати всіх цілей, щиро любити та радіти життю!  

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Учні школи Марії Покрови вміють любити природу Опубліковано: Неділя, 24 листопада 2019 Учні школи Марії Покрови вміють любити природу. Вони відвідують домівку врятованих тварин у парку Знесіння, догдядають за домашніми улюбленцями, а в неділю дружньо годували качок на озері Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

Переглядів: 570 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook