Період публікації:

від

до

Категорія:

Вступ-2018: затверджено всі програми, за якими складатимуть тести для вступників на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права»

Опубліковано: Вівторок, 20 лютого 2018 

min
max

У 2018 році єдиний вступний іспит на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права» з іноземної мови не матиме частин «Писемне мовлення» та «Розуміння мови на слух». Вступники складатимуть лише частини «Читання» та «Використання мови».

Тестові завдання іспиту з іноземної мови укладатимуть відповідно до Програм ЗНО з іноземних мов для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти, затверджених наказом МОН від 3 лютого 2016 року № 77.

Окрім іспиту з іноземної мови, вступники на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права» також повинні будуть скласти єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Це передбачено Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2018 році.

Тестові завдання блоку Право укладатимуться відповідно до Програми, затвердженої наказом МОН від 7 лютого 2018 року № 115. Тести міститимуть завдання з 8 базових правничих дисциплін:

  • конституційне право України;
  • адміністративне право України;
  • цивільне право України;
  • цивільне процесуальне право України;
  • кримінальне право України;
  • кримінальне процесуальне право України;
  • міжнародне публічне право;
  • міжнародний захист прав людини.

Тестові завдання блоку Загальних навчальних правничих компетентностей укладатимуться відповідно до Програми, затвердженої наказом МОН від 8 квітня 2016 року № 409. Тести міститимуть розділи для оцінювання критичного, аналітичного та логічного мислення.

Джерело: офіційний сайт МОН

Немає коментарів

Схожі статті:

Найгірше правників навчають у аграрних вишах – ЗНО з «Права» Найгірше правників навчають у аграрних вишах – ЗНО з «Права» Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 Аграрні, правоохоронні та приватні ВНЗ (без жодного місця державного замовлення) найгірше навчають бакалаврів за спеціальністю «Право». Про це свідчить середній бал випускників вишів цих галузевих груп, який вони отримали під час вступу на магістратуру з «Права» за технологією зовнішнього незалежного...

Переглядів: 558 Коментарів: 0

Вища освіта

ЗНО для вступу на магістратуру планують запровадити також для «Міжнародного права» ЗНО для вступу на магістратуру планують запровадити також для «Міжнародного права» Опубліковано: Четвер, 15 Червня 2017 Наступного року фахове випробування для вступу до магістратури за технологією ЗНО планується запровадити і для спеціальності 291 «Міжнародне право». Про це повідомив начальник відділу нормативного забезпечення вищої освіти МОН Дмитро Кумков під час регіональної наради у ДНУ ім. Олеся Гончара. «"Міжнародне...

Переглядів: 588 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook