Період публікації:

від

до

Категорія:

Український ярмарок

Опубліковано: Вівторок, 20 лютого 2018 

min
max

15 лютого  у Глиницькому НВК Яворівського району пройшов День відкритих дверей. Шкільні двері гостинно відчинились для батьків, які мали можливість зустрітись з вчителями,  відвідати уроки своїх дітей, відчути гордість за їхні успіхи.

Незабутнім святом для учнів і вчителів став шкільний ярмарок, який організували батьки та учні 6 класу разом із класним керівником Міщишин О. А. Перед відвідувачами розгорнувся справжній смачний світ: акуратно, зі смаком сервіровані столи, вбрані у вишиванки  продавці і безліч  ласощів. Чого там тільки не було: різноманітні тістечка та печиво, смачні пампушки з різними начинками, тортики та кексики, різні теплі напої. Зійшлося багато покупців, серед яких були і учні, і батьки, і вчителі, і адміністрація школи. Кожний прилавок оточувало багато охочих, які бажали  придбати смакоту. За лічені хвилини столи-прилавки стали порожніми, а всі учасники – задоволеними і  щасливими.

Після уроків свято продовжилось літературно - музичною композицією «Свято української кухні». У виконанні батьків та учнів 6 класу лунали народні пісні про традиційні страви нашого народу: «Зеленеє жито, зелене…», «Сало», «Варенички мої», «Із сиром пироги», «Ой, милий мій вареників хоче», «Ой, я молода на базар ходила».

Також до уваги глядачів були представлені жартівливі сценки, гуморески, лунали загадки та прислів’я про українську кухню. Після заходу учасники свята мали можливість поласувати смачними варениками з різними начинками, яворівським пирогом з борщем, солодощами та іншими смаколиками.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook