Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнська Зимова природнича школа завершила свою роботу

Опубліковано: Вівторок, 20 лютого 2018 

min
max

02-04 лютого 2018 року  у м. Львові на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу на високому науково-методичному та організаційному рівні  проведено V Всеукраїнську Зимову природничу школу «Геліантус-дружнє коло».

Учасниками Зимової школи, організованої  Творчим  об’єднанням  «Соняшник» за підтримки Міністерства освіти і науки України, були методисти природничих дисциплін обласних інститутів (академій) ППО, районних (міських) управлінь освіти та методичних кабінетів (центрів) та педагогічні працівники закладів освіти.

Під час Зимової школи проведено наради  за участю представників департаменту загальної середньої та дошкільної освіти з питань  особливостей освітнього процесу з природничих дисциплін у старшій (профільній) школі та організації і проведенні ДПА у 2017/2018 навчальному році.

Учасники природничої школи поновили свої знання з питань ефективності  застосування методів і прийомів розвитку критичного мислення на уроках предметів природничого циклу та в позаурочній діяльності, зокрема при проведенні Міжнародної природознавчої гри «Геліантус».

 Особливу увагу  викликали проведені численні тренінги: «Вежа» (Л. Козак, Івано-Франківська область); «Зустріч із завданнями» (Р. Шаламов, м. Харків); тренінг з комунікативних методик (К. Глазунова, м. Львів).

На високому науково-методичному рівні проведено майстер-клас з рамки підприємницької компетентності (О. Овчарук, О. Дубовик; м. Київ);  круглий стіл «Огляд компетентнісно зорієнтованої навчальної літератури ТО  «Соняшник» (Р. Шаламов, м. Харків);  семінар з організації та підсумків гри «Геліантус-2017» (Ю. Морщавка).

За ефективну організацію та проведення в освітніх закладах Міжнародної природознавчої гри «Геліантус-2017» МОН України та ТО «Соняшник» відзначило Подяками координаторів гри, а всі учасники V Всеукраїнської Зимової природничої школу одержали   методичні матеріали.

Обмін досвідом роботи педагогів-природничників, представників різних областей України, з організації та проведення роботи з обдарованими учнями, розвитку інтелектуального потенціалу школярів засвідчив, що Міжнародна природознавча гра «Геліантус» - це один із дієвих засобів реалізації Концепції Нової української школи.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» на уроці-екскурсії Учні НРЦ «Левеня» на уроці-екскурсії Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 Що може бути краще, ніж урок в природи біля водойми! 11 лютого 2020 року,  учні 2-Г класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали маленький куточок природи з озером. Метою заняття було звернути увагу учнів на неповторність краси природи, на розмаїття...

Переглядів: 1088 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Дивовижна осінь по землі крокує, І берізкам коси золотом малює! Дивовижна осінь по землі крокує, І берізкам коси золотом малює! Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 У нетрадиційний спосіб виготовляли аплікації учні 6-А класу на уроках трудового навчання в НРЦ І-ІІ ст. «Довіра». Учителі Н.І. Подолюк та Н.І. Король навчали школярів бачити красу осені на уроці-пленері. Шестикласники спробували передати свої бачення і почуття у роботах та віршах. Чудова, тепла осіння...

Переглядів: 468 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook