Період публікації:

від

до

Категорія:

Тренінгові заняття про тематичне навчання в умовах НУШ в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 

min
max

З 19-22 лютого 2018 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради НРЦ «Левеня» відбулися тренінгові заняття про тематичне навчання в умовах НУШ.

 Вихователі, вчителі, спеціалісти мали змогу детально ознайомитись з Проектом нового державного Стандарту початкової загальної освіти, структурою, ідейними засадами, принципами,елементами навчальної програми предмету або курсу.

Надзвичайно корисною була робота із  створення одноденного тематичного планування. Кожна група педагогів запропонувала свої способи поділу дітей на групи та пари і реалізували це на практиці. Учасники заняття обмінювались думками, відтворювали практичні ігри для дітей, обговорювали можливі варіанти викладення теми. Педагоги переконалися, що співпраця з дітьми має бути активною, цікавою та змістовною.  Весь педагогічний колектив оптимістично налаштований на впровадження ідей Нової української школи.

Продовженням роботи над  тематичним навчанням в умовах НУШ стало засідання МО вчителів на тему «Тематичні дні та тижні в спеціальній початковій школі».

Засідання мало за мету розглянути особливості організації та проведення тематичного дня і тематичного тижня. Педагоги ознайомилися з інформацією про можливості таких заходів. Було проведено майстер-класи, на яких  колеги поділилися досвідом та планами на майбутнє щодо інтеграції матеріалу різних навчальних предметів в межах одного дня, тижня. За приклад було взято тематичний тиждень «Рослини-символи України» та поурочне планування одного з днів, присвяченого калині. Вчителі взяли участь у майстер-класі з рельєфного ліплення грона калини. Також присутні розглянули форму взаємодії урочної та позаурочної діяльності. Знання та навички, здобуті в процесі навчальної діяльності, учні можуть застосовувати під час інтелектуальних ігор, вікторин, які відбуваються після занять. Педагогами заплановано провести природничу інтелектуальну гру «Найрозумніший».

Немає коментарів

Схожі статті:

Тренінги «Оцінювання. Портфоліо» та «Облаштування навчального середовища» в НРЦ  «Левеня» Тренінги «Оцінювання. Портфоліо» та «Облаштування навчального середовища» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017           Під час канікул педагоги НРЦ «Левеня» мали змогу підвищити свою кваліфікацію у тренінгах «Оцінювання. Портфоліо», «Облаштування навчального середовища».         Учасники тренінгу висловлювали свої думки щодо доцільного облаштування класної кімнати, відпочинкової зони, підбору відповідних...

Переглядів: 544 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тренінг з просторового орієнтування в НРЦ  «Левеня» Тренінг з просторового орієнтування в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 7 жовтня 2019 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувся навчальний тренінг з орієнтування в просторі. Як сформувати в дитини образ простору, навчити користуватися ножем та терткою, правильно організувати прибирання та ранковий туалет? Педагоги...

Переглядів: 631 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook