Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти з Львівщини оздоровлюватимуться у центрах «Артек» та «Молода гвардія»

Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 

min
max

Минулого тижня 117 дітей, що належать до пільгових категорій населення, поїхали оздоровлюватися до Міжнародного дитячого центру «Артек» та Українського дитячого центру «Молода гвардія».

У дитячих центрах діти перебуватимуть 21 день.

Метою зміни в МДЦ «Артек» є формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, ідеалів свободи, соборності та державності. Під час зміни діти будуть залучені до різноманітних програм інноваційного освітнього та культурно-мистецького центрів, дитячих студій спортивно-туристичного спрямування, фестивалів, конкурсів тощо.

Основними завданнями програми зміни є історична ретроспектива боротьби українського народу за свою незалежність та волю, свобода як основна особистісна та державна цінність, визвольні змагання українського народу в минулому та сьогоденні.

Головними подіями зміни будуть: круглий стіл «Пам’яті Небесної Сотні»; дискусійний клуб патріотичного спрямування «Свобода як основна особистісна та державна цінність» та Фестиваль патріотичної пісні.

Діти відвідають історичні місця визвольних змагань та вшанують пам’ять героїв Небесної сотні.

В УДЦ «Молода гвардія» ігрова модель зміни представлена у вигляді Академії сучасного українства «Україна починається з тебе», що передбачає ряд освітньо-виховних заходів різного рівня та форми реалізації, що сприятимуть збагаченню знань дітей з історії нашої держави, мотивуватимуть до саморозвитку, самовдосконалення та активної громадянської позиції, будуть націлені на формування екологічної свідомості та набуттю навичок здорового способу життя.

У рамках зміни пройде цикл тематичних заходів із вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні: кінолекторій з подальшим обговоренням фільму «Майдан – духовний простір нації», урок мужності «Герої вільного народу», флеш-моб «У єдності наша сила», вечір пам’яті «Герої не вмирають».

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій та виконавчих комітетів міст обласного значення за місцем проживання. Довідка за тел.: (032) 255-44-53.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

З початку червня за кошти обласного бюджету оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій З початку червня за кошти обласного бюджету оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 За кошти обласного бюджету департамент соціального захисту населення закупив понад дві тисячі путівок для оздоровлення дітей на узбережжі Чорного моря та у закладах Львівської області. Відтак, з початку червня оздоровили майже тисячу дітей пільгових категорій. Про це повідомили сьогодні, 27 червня,...

Переглядів: 1337 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Впродовж червня у шкільних таборах відпочили майже 23 тисячі дітей Впродовж червня у шкільних таборах відпочили майже 23 тисячі дітей Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 Впродовж червня в області функціонують 514 таборів, у яких відпочили 22 937 дітей. Про це сьогодні, 18 червня, зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «Пришкільні літні табори працюватимуть на базі закладів освіти. Такі табори – одна із складових щодо забезпечення...

Переглядів: 1035 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook