Період публікації:

від

до

Категорія:

Для школярів Городоччини торік закупили 2 шкільні автобуси

Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 

min
max

У 2017 році для школярів Городоччини придбали 2 автобуси «Школярик» на суму 3 360 тис. грн. Зокрема з обласного бюджету виділили – 2 550 тис. грн, районного бюджету – 810 тис. грн.

Також торік продовжили будівництво 3 шкіл – ЗОШ у с. Суховоля, с. Братковичі та с. Дубаневичі. Освоїли – 10 241,9 тис. грн. Про це 23 лютого під час звіту розповів голова Городоцької райдержадміністрації Володимир Ременяк.

У напрямку дошкільної освіти завершили капітальний ремонт нежитлового приміщення під ДНЗ в с. Долиняни та відкрили дві нові групи для дошкільнят в Городоцькому НВК № 5, що дозволило залучити до навчання 50 дошкільнят.

Також торік провели ремонт водопроводу у Заверещицькому НВК, Березецькій ЗОШ та Градівській ЗОШ, завершили капітальний ремонт Вишнянської ЗОШ І-ІІ ст.

Окрім цього, у 15-ти навчальних закладах замінили віконні блоки на енергозберігаючі металопластикові, провели капітальний ремонт дахів у Грімненській ЗОШ, Шоломиницькій ЗОШ , Добрянський НВК.

Немає коментарів

Схожі статті:

Для школярів Львівщини придбають 54 автобуси Для школярів Львівщини придбають 54 автобуси Опубліковано: Вівторок, 17 березня 2020 Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації оголосив тендер у системі ProZorro на закупівлю 54 шкільних автобусів. На придбання «школяриків» розраховують витратити 100,06 млн гривень, у т.ч. за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету – 44,6 млн грн, обласного бюджету...

Переглядів: 3369 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Торік в області відкрили 3 нові школи та 22 опорні заклади освіти Торік в області відкрили 3 нові школи та 22 опорні заклади освіти Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 Про це сьогодні, 11 лютого, повідомила під час звіту директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «Нові школи запрацювали у с. Верхня Рожанка та с. Лисятичі, також відреконструювали навчальний заклад у с. Оброшине Пустомитівського району. Зокрема, торік відкрили 22 опорні...

Переглядів: 877 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook