Період публікації:

від

до

Категорія:

«Амбітна і цілеспрямована молодь – майбутнє України», - Павло Клімкін під час зустрічі із студентами Франкового вишу

Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 

min
max

2 березня в актовій залі Франкового вишу відбулась зустріч Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна із студентами та академічною спільнотою.

Павло Клімкін розповів про специфіку дипломатичної служби і зазначив, що студенти цього та інших вишів зможуть обійняти високі посади.

«У амбітної молоді є майбутнє в Україні та світі, ми потребуємо ваших знань і конструктивного мислення. Я вважаю, що у вас є великий шанс, приходьте на практику, подивитися на роботу Міністерства з середини і покажете себе. Або ви не схибите і підете далі, або отримаєте безцінний досвід», - зазначив Міністр закордонних справ України.

Також під час спілкування розглянули українсько-польські відносини.

«Нам потрібно зрозуміти нашу власну історію, у ній були фантастичні моменти, і ми маємо чесно їх зафіксувати. Для кожного українця історія має стати цінністю. Ми самі повинні визначити свої ключові моменти історії. З поляками потрібно вести діалог як з друзями, але чітко і жорстко», - наголосив Павло Клімкін.

Під час зустрічі Міністр відповів на запитання студентів, що стосувалися стажування у Міністерстві закордонних справ, перспектив розвитку законодавства, відновлення історичної пам’яті.

Зокрема, у межах зустрічі підписали угоду про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Міністерством закордонних справ України.

Немає коментарів

Схожі статті:

                                   Права та обов'язки дітей Права та обов'язки дітей Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 В рамках проведення  Всеукраїнського тижня права у Гостинцівській ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району   10.10.2019 року відбулася зустріч учнів школи з інспектором з ювенальної превенції Мостиського ВП старшим лейтенантом поліції Петик В.В. Під час змістовної години спілкування «Права та обов'язки дітей»...

Переглядів: 774 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook