Період публікації:

від

до

Категорія:

Cемінар учителів української мови і літератури ЗЗСО м.Червонограда "Культура мовлення учасників навчально-виховного процесу" у ЧЗШ № 14

Опубліковано: Понеділок, 05 березня 2018 

min
max

28 лютого 2018 року на базі ЧЗШ №14 було проведено семінар учителів української мови і літератури на тему "Культура мовлення учасників навчально-виховного процесу".


Педагоги відвідали етнографічний музей закладу, взяли участь у тренінгу з профілактики та подолання конфліктних ситуацій, дотримання толерантності у спілкуванні, який провели Мар'яна Бап, заступник директора, та Марина Гарасим, практичний психолог.

У семінарі взяла участь Оксана Микитюк, доцент кафедри української мови Національного університету "Львівська політехніка", кандидат філологічних наук. У своєму виступі на тему "Сучасне українське мовлення" акцентувала на особливостях мовленнєвої культури українців, презентувала навчальні посібники, які вона уклала. Педагоги мали можливість поглибити свої знання, підвищити фахову майстерність. Вони висловили подяку дирекції школи за організацію семінару.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook