05 березня 2018 р. у ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» відбувся навчально-виховний захід «Хороший кухар — найкращий лікар. Здорове харчування». У заході взяли участь педагогічні працівники, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Рик О. М., учні та адміністрація навчального закладу. Мета заходу — практичне застосування різних форм і методів проведення уроків професійно-теоретичної підготовки, загальноосвітньої підготовки та виробничого навчання з метою активізації розумової діяльності учнів та підвищення престижності робітничих професій. З вітальним словом до учасників заходу звернулася директор ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» Бурак І. В. Викладач спецпредметів Филипович І. І. розповіла присутнім про історію харчування європейців.
Викладач екології Березінська М. Б. виступила з доповіддю «Екологія харчування», в якій висвітлила сучасні екологічні аспекти при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар».
Ковальова І. Ю., психолог, розповіла про стресостійкість та як не заїдати стрес.
Пижик О. С., викладач фізичної культури, розповів про здоровий спосіб життя та про те, як тримати себе в тонусі завдяки фізичним вправам, а також продемонстрував комплекс фізичних вправ, які допоможуть підтримувати належну фізичну форму.
Войтехівська К. Б., викладач, виступила з доповіддю про здорове харчування, наголосила на тому, що хороший кухар — це найкращий лікар. Також було проведено конкурси «Дієтичний обід» та «Десерт без калорій» для учнів І-ІІІ курсів з професії «Кухар».
Рик О. М., методист Навчально-методичного центру, розповіла про методику проведення навчально-виховних заходів з професії «Кухар» в ПТНЗ, наголосила на важливості організації самостійної, продуктивної діяльності учнів на уроках та в позаурочний час, а також відзначила високий рівень організації заходу.
Немає коментарів