Період публікації:

від

до

Категорія:

Огляд-конкурс "Вклонімося, Тобі, Кобзарю!"

Опубліковано: Середа, 07 березня 2018 

min
max

      06.03.2018р.  в  НВК «ЗНЗ І-ІІст.-ДНЗ» с.Кореличі    відбувся огляд-конкурс "Вклонімося, Тобі, Кобзарю!". У  конкурсі  взяли участь учні 8-9 класів. Переможцями стали  Мартиняк Назар учень 8 класу та  Мартиняк Роксолана учениця  9 класу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вшанування катастрофи на Чорнобильській АЕС Вшанування катастрофи на Чорнобильській АЕС Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018           26.04.2018 р. в НВК  с. Кореличі відбулась загальношкільна лінійка присвячена катастрофі на Чорнобильській АЕС. Діти вшанували пам‘ять загиблих хвилиною мовчання і помолились за їхні душі.

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

«Квітковий вернісаж» «Квітковий вернісаж» Опубліковано: Четвер, 28 вересня 2017        В   НВК»ЗНЗ І-ІІст.-ДНЗ» с.Кореличі відбувся  "Квітковий  вернісаж".  У конкурсі  взяли участь  учні 1-9 класів.   Діти  підготували  цікаві  композиції з квітів, аплікації з пелюсток квітів. Вирізані у формі ваз гарбузи доповнювали квіткові композиції дітей.

Переглядів: 805 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook