Період публікації:

від

до

Категорія:

У Сокальському районі торік відкрили нові групи у дитячих садках

Опубліковано: Вівторок, 13 березня 2018 

min
max

З метою забезпечення додаткового охоплення дітей дошкільною освітою у 2017 році був відкритий навчально-виховний комплекс «ЗШ - дитячий садок» у с. Бояничі (20 дітей), відкрито Пристанський ЗШ І-ІІ ст. - дитячий садок» 2 групи (40 дітей), відкрито додаткову дошкільну групу у Великомостівському ясла - садку (20 дітей).

Для повноцінного функціонування дошкільних груп переведено на повний режим роботи (9 год. перебування) дошкільні групи: у Борівському НВК «ЗШ І ст. - дитячий садок», Стремінському НВК «ЗШ І ст. - дитячий садок», Межирічанському НВК «ЗШ І-ІІ ст. - дитячий садок», Перемисловицькому НВК «ЗШ І ст. - дитячий садок», Дібровському НВК « ЗШ І-ІІ ст. - дитячий садок», у яких організовано триразове гаряче харчування.

Проблема щодо охоплення дітей дошкільною освітою, як і в минулому році, залишається актуальною у с. Сілець, де на сьогоднішній день тривають роботи із завершення будівництва закладу.

Мережа закладів дошкільної освіти району налічує 64 установи: 36 закладів дошкільної освіти та 28 навчально-виховних комплексів «загальноосвітня школа - дитячий садок».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

З початку року у закладах дошкільної освіти створили майже 2 тисячі додаткових місць З початку року у закладах дошкільної освіти створили майже 2 тисячі додаткових місць Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 З початку року у закладах дошкільної освіти Львівської області створили 1 929 додаткових місць. Як повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОДА, до кінця календарного року відкриють новостворені заклади дошкільної освіти у Стрийському районі (75 місць), Дрогобицькому районі (60 місць),...

Переглядів: 259 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook