Період публікації:

від

до

Категорія:

Шевченкова Весна

Опубліковано: Вівторок, 13 березня 2018 

min
max

 9 березня, у нашій Бережницькій початковій школі, було проведено свято "Шевченкова Весна"! Свято підготувала та провела з учнями, вчитель початкових класів - Моренко Іванна Михайлівна.      Багато зусиль було докладено при підготовці до свята, оскільки, життєвий шлях поета був нелегким: в ранньому віці Тарас залишився сиротою, був кріпаком, був на засланні і всього лише 13 років був вільною людиною. Хоч і багато років у неволі довелось йому провести, але слід після себе залишив величезний. Та й прожив Тарас не довго - всього лише 47 років, із яких: 24 роки був у кріпацтві, 10 років на засланні, і всього лише 13 років - вільною людиною!

На святі учні були в ролі весняних квітів, в ролі ведучих, артистів. Дівчинка Весна пробудила природу, щоб красою весняних квітів вшанувати пам`ять про Велику людину не тільки України, а й цілого світу. На святі лунали пісні на слова Тарасових творів та пісні на весняну тематику. Було продемонстровано на проекторній дошці відео-презентацію "Тарас Шевченко - художник".

Оскільки, найважливіші події Тараса Григоровича відбувались саме навесні: навесні він народився, отримав свободу, навесні вийшов "Кобзар", навесні опинився за гратами, вийшов на свободу, також, навесні, і, зрештою, навесні Тарас Шевченко помер. Саме тому я, як педагог, вирішила переплести "Шевченкове свято" з фрагментом радісного "Свята Весни".

Учні та батьки взяли активну участь у підготовці до свята. Всі учні мали дуже гарний, святковий вигляд! Учні нашої школи з любов`ю та щирістю подарували всім нам прекрасне та незабутнє свято!

Щира подяка всім, хто був присутнім на святі! Пам'ятаймо Великих людей, будьмо здорові, живімо красиво! Ми того варті!символічне дерево.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховна година « Сонце прикрашає землю, а людину – праця» Виховна година « Сонце прикрашає землю, а людину – праця» Опубліковано: Вівторок, 16 жовтня 2018 У Бережницькій СЗШ I ступеня, було проведено з учнями 3 класу виховну годину на тему: "Сонце прикрашає землю, а людину праця", під моїм керівництвом - Моренко Іванни Михайлівни.   Працюючи у руслі: збереження здоров'я школярів, радісного і плідного навчання у школі, бути протягом всього життя працьовитими,...

Переглядів: 282 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook