Період публікації:

від

до

Категорія:

Символ України - Тарас Григорович Шевченко

Опубліковано: Вівторок, 13 березня 2018 

min
max

Щороку в березневі дні все свідоме українство вшановує свого Генія і Пророка, який став символом України - Тараса Григоровича Шевченка.  

З метою гідного відзначення 204 річниці з дня народження великого поета і мислителя, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря у Котівської ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина були проведені заходи:  книжково-журнальна виставка «Наша любов і святиня: Тарас Шевченко», виховні години на тему: «Тарас  Шевченко – великий син українського народу» (1-4 кл);«Ми тебе не забули, Тарасе» ( 5-9 кл), конкурс читців поезії Т. Г. Шевченка та поезій сучасних поетів про Т. Г. Шевченка, конкурс малюнків за мотивами творів Тараса Шевченка , конкурс стіннівок «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття», виховний захід «Палахкотить як свічка праведна душа Кобзаря».

Першорядним завданням нашої школи  сьогодні є спрямування навчально-виховного процесу на вивчення молоддю ХХІ століття  невмирущого і незгасного слова Тараса Шевченка – батька української нації. У його словах показана нам далека-далека дорога для нашої майбутності. Ми маємо глибоко і досконало вивчити творчість Кобзаря, вчитуватись у  його слова, шукати  дороги, йти нею, щоб щастям і миром пломенилась наша ненька - Україна.

Хай у кожній світлиці заквітне портрет Шевченка. Як весняні води могутнього Дніпра, нехай лине вічно жива в народі слава  Великого Кобзаря. Бо він – це наша душа, наша мудрість, це наша слава – безсмертний геній великого народу. І тому ми здолаємо всі негаразди сьогодення, і життя наше наповниться теплом, щастям, спокоєм, хлібом і квітами. І в тому щасті ти, Тарасе,  будеш вічним, як сонце над землею.

 

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook