Період публікації:

від

до

Категорія:

Українські виші зможуть отримати 79 млн євро на енергоефективні проекти

Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 

min
max

Триває конкурс для українських вишів до другої фази проекту «Вища освіта України», що спрямований на покращення енергоефективності університетів. Цей проект МОН реалізує разом із Європейським інвестиційним банком та Північною екологічною фінансовою корпорацією.

Загальна вартість другої фази – 79 млн євро. Переможці відбору отримають кошти на реалізацію запропонованих ними проектів з поліпшення з енергоефективності в адміністративних, академічних та дослідних будівлях, студентських гуртожитках, спортивних спорудах тощо.

Для участі у відборі потрібно до 15 квітня 2018 року надіслати анкету до МОН в електронному (на скриньку matyushenko@mon.gov.ua разом із посиланням для завантаження інших документів) та паперовому вигляді (на адресу: м. Київ, пр. Перемоги, 10 разом із додатковими документами та матеріалами).

Загальна вартість інвестиційних витрат за проектом, який пропонує університет, має бути не менш як 5 млн євро. Як виняток, можуть бути розглянуті проекти меншої вартості, але не менш ніж 3 млн євро. Заходи для реалізації проекту мають бути технічно та економічно виправданими.

У МОН підкреслюють, що перед тим, як подавати проект на конкурс, вишам потрібно уважно ознайомитися з основними умовами фінансування, критеріями прийнятності ЗВО та проекту, критеріями відбору й оцінки. Усю цю інформацію та анкету учасника можна завантажити тут.

Нагадуємо, що загальна вартість проекту «Вища освіта України» становить 160 млн євро.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 769 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні 22 представники з навчальних закладів Львівщини. Розпочалось засідання з вітального...

Переглядів: 687 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook