Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня.
Так, 14 березня зустріч із винахідниками та раціоналізаторами України відбулася в Львівському вищому професійному училищі торгівлі та сфери послуг. Цей захід зібрав близько 60 учнів, які люблять пізнавати нове. Оскільки на даній зустрічі були присутні кулінари, то не дивно, що вона пройшла під знаком здорового харчування.
Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович у своїй розповіді акцентував увагу на закладах ПТО м. Львова, котрі можуть поділитися творчими успіхами в кулінарній справі. Аспірант інституту професійно-технічної освіти НАПН України Мелько Марина Володимирівна розповіла про інноваційні напрями розвитку кулінарії. Практичний психолог Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна довела до слухачів інформацію про страви різних систем харчування. А про цікаві та пікантні факти з кулінарії учням розповів завідувач відділом Будинку техніки Войтюк Володимир Володимирович.
Захід викликав велике зацікавлення в учнівської молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між лекторами та слухачами.
Львівський державний Будинок техніки висловлює щиру подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Шевчук Руслані Богданівні за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю даного навчального закладу.
Немає коментарів