Період публікації:

від

до

Категорія:

Будинок техніки збирає кулінарів (фото)

Опубліковано: Вівторок, 20 березня 2018 

min
max

Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня.

Так, 14 березня зустріч із винахідниками та раціоналізаторами України відбулася в Львівському вищому професійному училищі торгівлі та сфери послуг. Цей захід зібрав близько 60 учнів, які люблять пізнавати нове. Оскільки на даній зустрічі були присутні кулінари, то не дивно, що вона пройшла під знаком здорового харчування.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович у своїй розповіді акцентував увагу на закладах ПТО м. Львова, котрі можуть поділитися творчими успіхами в кулінарній справі. Аспірант інституту професійно-технічної освіти НАПН України Мелько Марина Володимирівна розповіла про інноваційні напрями розвитку кулінарії. Практичний психолог Будинку техніки Сайка Оксана Іванівна довела до слухачів інформацію про страви різних систем харчування. А про цікаві та пікантні факти з кулінарії учням розповів завідувач відділом Будинку техніки Войтюк Володимир Володимирович.

Захід викликав велике зацікавлення в учнівської молоді, оскільки після кожної доповіді вони ставили багато запитань, які сприяли обміну творчим досвідом між лекторами та слухачами.

Львівський державний Будинок техніки висловлює щиру подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Шевчук Руслані Богданівні за можливість зустрітися з обдарованою учнівською молоддю даного навчального закладу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва. Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії...

Переглядів: 370 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду,...

Переглядів: 420 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook