Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентська конференція «Фінансовий аналіз результатів діяльності господарюючих суб’єктів в умовах нестабільності» (фото)

Опубліковано: Середа, 28 березня 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася науково-практична конференція за підсумками проходження виробничої технологічної практики студентами спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність», на якій студенти ділилися враженнями та досвідом, який вони отримали на практиці.

Упродовж чотирьох тижнів майбутні фінансисти та оцінщики здобували важливі практичні навички й підвищували свої професійні компетенції під керівництвом поважних практиків.

Метою конференції було підведення підсумків виробничої технологічної практики та демонстрація набутих професійних вмінь та навиків із спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність».

Про результати проходження практики на базових підприємствах доповіли студенти 3 курсу у своїх доповідях.

Доповіді студентів відзначилися змістовністю, новизною, використанням сучасних технічних засобів і викликали зацікавлення серед присутніх.

Студенти представили результати практичного навчання, в яких висвітлювались особливості та умови проходження практики на відповідних базах практики, продемонстрували знання, вміння проводити аналіз фінансової звітності підприємств та оцінювати грошовий оборот господарюючих суб’єктів. Також обговорювались можливості подальшого працевлаштування на тих місцях, де проходили практику.

На конференції були присутні студенти спеціальності «Фінанси і кредит», «Оціночна діяльність» та представники від адміністрації, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності та керівники практик.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, який привітав усіх учасників та побажав їм успіху. Також Ігор Степанович відзначив належний рівень організації виробничої практики на спеціальності «Фінанси та кредит».

З питань організації та проведення виробничої практики зі спеціальності «Фінанси та кредит» виступив голова циклової комісії Михайло Голубка.

Заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся Федак зазначила, що виробнича практика є невід’ємною і важливою складовою навчального процесу для підготовки молодшого спеціаліста спеціальності «Фінанси та кредит».

Завідувач економічним відділенням Ірина Клачко звернула увагу студентів спеціальності на сучасні вимоги роботодавців до знань та практичних вмінь випускників-фінансистів.

По закінчені конференції студенти спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність» взяли активну участь в обговоренні проходження виробничої практики, ділились власним досвідом та враженнями від практики.

Адміністрація коледжу, студенти випускних груп спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Оціночна діяльність» висловлюють щиру подяку керівникам практики від організацій та підприємств різної форми власності, фінансово-кредитних установ, які допомагали зібрати необхідний матеріал для виконання загальної програми практики в написанні звіту та індивідуального завдання.

За результатами науково-практичної конференції та підсумками проходження виробничої практики на спеціальності «Фінанси та кредит» готується до друку збірник тез доповідей.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про правовий статус та захист особи (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права говорили про правовий статус та захист особи (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права згідно плану роботи науково-практичного гуртка Феміда» викладачами циклової комісії правознавчих дисциплін проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Правовий статус та захист особи на державному та міжнародно-правовому рівнях». У конференції...

Переглядів: 445 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-пошукова конференції (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася студентська науково-пошукова конференції (фото) Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась VІІ студентська науково-пошукова конференція на тему: «Наука та технології». Організували захід викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Олена Маньків, Василь Голод, Людмила Плугіна, Ольга Трач, Оксана Шевчук,...

Переглядів: 604 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook