Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Ланівської школи продовжують знайомство із героїчними сорінками нашої історії

Опубліковано: Четвер, 29 березня 2018 

min
max

Цього року українці відзначають 75 роковини створення першої Української дивізії «Галичина» Української Національної Армії. Більше 80 000 добровольців із Західної України зголосились влитись у лави дивізії, яка в перспективі мала стати основою армії незалежної України. На жаль, історичні події склались по-іншому, але це не применшує мотивацію і віру в незалежну Україну молодих хлопців зі складу дивізії «Галичина».

З метою гідного  вшанування подвигу цих воїнів, військово-патріотичного виховання учнів та поглиблення їх знань з історії України 29 березня 2018 р. учитель історії Ланівської СЗОШІ-ІІІ ст. Чабан В.А. провів відеолекторій «Українська дивізія «Галичина»». Під час заходу учні 8 – 10 класів ознайомилися із передумовами та причинами утворення дивізії, дізналися про бойові дії дивізії на Східному та Західному фронтах та в Європі, а також про бій під Бродами.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook