Період публікації:

від

до

Категорія:

Національно-патріотичне виховання у Пнікутському НВК (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: П`ятниця, 30 березня 2018 

min
max

З 22 по 30 березня 2018р. у Пнікутському НВК відбулася благодійна акція «Діти – воїнам АТО»
Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час школярі дарують військовим, які захищають цілісність нашої держави. Учні зібрали домашню консервацію, виготовили листівки з побажаннями до Великодня. 
До дітей завітали члени громадської спілки «Воїни АТО Мостищини» Володимир Галик, Василь Довгун, Андрій Букса та Андрій Панчишин, які шостого квітня поїдуть на Схід України і передадуть подарунки військовим.
Діти розуміють, яку важливу місію виконують зовсім незнайомі їм люди – воїни АТО. Ці подарунки зігріватимуть бійців на Сході і стануть оберегами для захисників, на яких зараз лежить велика відповідальність за майбутнє нашої держави.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Святий Валентин (фото) Святий Валентин (фото) Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 5.02.20 вихованці Лівчицької спецшколи готувалися до свята Валентина.З бібліотекарем Булдаковою М. М.виготовляли валентинки. Метою заходу було ознайомити дітей з історією виникнення Дня Закоханих; виховувати увагу до близьких людей, бажання зробити приємне.

Переглядів: 692 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Волонтери з фонду «Відродження» (фото) Волонтери з фонду «Відродження» (фото) Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 27 січня 2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» завітали волонтери з фонду «Відродження». Діти з сімей, які потрапили в складні життєві обставини отримали продуктові набори разом з Різдвяними подарунками. Адміністрація школи висловлюють...

Переглядів: 737 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook