Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівські школярі здобули командне золото гімназіади України зі стрільби з лука (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 

min
max

У фінальних змаганнях I Гімназіади України з стрільби з лука учнівська збірна Львівської області посіла перше загальнокомандне місце. Друге місце у загальному заліку посіли лучники із Чернівецької області, а бронзу виборола команда м. Київ.

В особистому заліку серед дівчат чемпіонкою стала школярка Львова Жанна Наумова, яка вже є володаркою ліцензії на юнацьку Олімпіаду. Львів’янин Олександр Панциру опинився у топі змагань, ставши кращим серед хлопців.

Загалом поборотися за перемогу на змаганнях, що відбувались з 27 по 31 березня, та вибороти право представляти Україну на Всесвітній гімназіаді у Марокко на Львівщину завітали збірні команди семи областей та м. Київ.

Поруч із господарями за перемогу змагались школярі Рівненської, Чернівецької, Сумської, Черкаської, Київської, Харківської областей та м. Києва. Склад кожної з команд – 3 хлопці, 3 дівчини. Лучники виконували олімпійську вправу, змагаючись на дистанції 60 метрів.

Не обійшлося і без зіркових гостей. Підтримати юних «Робін Гудів» завітав Тарас Стадницький, який спільно із головою оргкомітету заходу, начальником Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Анатолієм Ігнатовичем та президентом Федерації стрільби з лука Львівської області Олександром Калініченком вручили усім учасникам змагань книжки львівських видавництв на згадку про Львів. Книжкову продукцію було придбано в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

Змагання відбувались у стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Організатором заходу виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України, Учнівська спортивна спілка України спільно із Федерацією стрільби з лука України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1224 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1871 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook