Період публікації:

від

до

Категорія:

Показ моделей «Золотий наперсток – 2018» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 

min
max

27 березня працівниками Львівського державного Будинку техніки в актовій залі Львівського ВПУ технологій та сервісу проведено показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток».

У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну, Львівське ВПУ технологій та сервісу та Львівське ВПУ побутового обслуговування.

Привітала глядачів та учасників свята заступник директора з навчально-виховної роботи Львівського ВПУ технологій та сервісу Рубаха Галина Володимирівна, побажала гарного перегляду та позитивних вражень.

Директор Львівського державного Будинку техніки Вахула Роман Степанович, акцентував увагу на тому, що кращі колекції одягу будуть демонструватися на традиційному святі ПТО «Великодні дзвони – 2018».

Учасники показу продемонстрували колекції у стилях: етно, класика, вечірній та авангард.

Етно-стиль – це не національний одяг, а одяг, в пошитті якого використані елементи народних мотивів. Ефектний вигляд і колорит такого одягу складно перебільшити. Одягаючи його, ми поринаємо в минуле, отримуємо енергію від творчості наших предків, втіленої в одязі. Саме такі яскраві та незвичні вбрання характерні для колекцій під назвами: «Дівочі мрії» ЛВПУТС та «Галичанка» МЦПТОХМД. В основному для пошиття моделей використані такі тканини, як бавовна, льон та ін.

Одним з найбільш базових і перевірених часом є класичний стиль одягу, актуальний в усі часи і в будь-яких ситуаціях. Він підходить до різного віку, типів фігури, фінансових можливостей і навичок у створенні власного образу. Чому? Та тому, що класичний стиль одягу означає в перекладі з латинської мови «приналежність до вищого розряду, зразковість і першокласність». У всі часи класичний стиль залишається універсальним, стриманим та елегантним. Колекція одягу Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну «Осіння ніч» вирізнялася стриманістю в кольорах, що підкреслювала стильність моделей. А молодіжна колекція одягу «Кавальєр» Львівського ВПУ побутового обслуговування була виготовлена для готельно-ресторанного бізнесу та представляла Україну 8 квітня 2017 року в Арабських Еміратах.

Серед різних стилів одягу можна виділити один напрямок, який не змінює своїм традиціям вже багато років. Мова, звичайно ж, йде про вечірній стиль одягу. Вирізнялася вишуканістю, елегантністю, чудовим кроєм та яскравими тканинами вечірня колекція суконь Львівського ВПУ технологій та сервісу «Велика прем’єра», де цікаві конструктивні задуми втілені у поєднанні протилежних за структурою матеріалів – тафти та органзи. А колекція Moonlight Львівського ВПУ побутового обслуговування відзначилася креативністю рішення, сучасним дизайном та відповідністю модним трендам.

Авангардний стиль – це напрям моди, що характеризується незвичністю форм, використанням яскравих несподіваних аксесуарів. І колекція одягу Львівського ВПУ побутового обслуговування «Андеркат» відтворила авангардний стиль – це екстравагантність і екзотичність, новизна і яскравість, поєднання різних стилів. У ньому немає строгих вимог і обмежень.

Глядачі мали можливість насолодитися творчими досягненнями в сфері моделювання, конструювання, пошиття одягу та сучасними тенденціями розвитку моди в новому сезоні 2018 року.

Всі навчальні заклади, які брали участь у показі, нагородженні грамотами та подарунками. Кращі колекції одягу відібрані на традиційне свято ПТО «Великодні дзвони – 2018».

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Львівського ВПУ технологій та сервісу за сприяння у проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Показ моделей «Золотий наперсток – 2017» (фото) Показ моделей «Золотий наперсток – 2017» (фото) Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 4 квітня в актовій залі Львівського ВПУ побутового обслуговування відбувся показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток». У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну, Львівське ВПУ технологій та сервісу та Львівське ВПУ...

Переглядів: 589 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 602 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook