Період публікації:

від

до

Категорія:

До Солонківської ЗОШ завітали гості з Грузії (фото)

Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 

min
max

Упродовж 23-31 березня у Солонківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Героя України Миколи Паньківа у рамках транскордонної співпраці перебувала делегація громадської школи № 153 м. Тбілісі (Грузія). Очолювала делегацію директор школи Натія Пекрішвіллі.

Протягом десяти днів перебування гості знайомилися з традиціями, історією, культурою, побутом та життям в Україні. Зустрічі проходили і у шкільних колективах, зокрема Солонківській ЗОШ, Зубрянському НВК та Лапаївській ЗОШ. Гості цікавилися системою освіти в Україні, а господарі – у Грузії.

Під час візиту на Львівщину грузинські учні та вчителі зустрілися з головою Пустомитівської районної ради Галиною Гичкою, головою Солонківської ради ОТГ Віталієм Ткачуком, начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської ОТГ Вілією Середою.

Для гостей були організовані екскурсії по м. Львову, зокрема у музей «Арсенал», поїздка за маршрутом «Золота підкова Львівщини». Окрім цього, гості переглянули балет «Лебедине озеро» у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Також було підписано Угоду про співпрацю між Солонківською ЗОШ та школою № 153 м. Тбілісі. Багато нового побачили та дізналися як гості, так і господарі. Співпраця тільки розпочалася, тому ще дуже багато дізнаються обидві сторони про країни та людей, які у них живуть.

Матеріал підготував директор Солонківської ЗОШ Володимир Кіт

Немає коментарів

Схожі статті:

Навчальні установи Львівщини підписали угоди про співпрацю з Республікою Азербайджан (фото) Навчальні установи Львівщини підписали угоди про співпрацю з Республікою Азербайджан (фото) Опубліковано: Субота, 24 березня 2018 Сьогодні, 24 березня, у дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося підписання 12 угод про співпрацю між представниками шкіл, установ та організацій Львівської, Івано-Франківської областей та Радою освіти Республіки Азербайджан. Зокрема, з боку української...

Переглядів: 1065 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Львівщина розширюватиме співпрацю з «Альянс Франсез» у сфері освіти Опубліковано: Середа, 14 листопада 2018 Сьогодні, 14 листопада, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся із директором «Альянс Франсез» Львів Ніколя Фасіно. «Хочу подякувати вам за теплий прийом, адже через повагу і доброзичливість до мене, ви виявляєте повагу до нашої культури, мови та народу зокрема»,...

Переглядів: 517 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook