Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі Львівщини здобули перемогу у Гімназіаді України з карате (фото)

Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 

min
max

Із 30 березня по 1 квітня у стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулась Гімназіада України з карате.

Фінальні змагання Гімназіади України з карате завершились нокачі-перемогою львів’ян: школярі Львівщини перемогли в усіх вагових категоріях, впевнено виборовши загальнокомандне перше місце.

Кубок за друге загальнокомандне місце поїхав до Сумської області, а бронзу загального заліку отримали представники загальноосвітніх закладів Волині.

Практично без нагород, але з новим досвідом вирушили додому спортсмени Харківської, Чернігівської та Чернівецької областей, адже змагатися було з ким – участь у заході брали понад 100 учасників, зокрема школярі-каратисти з Йорданії та Республіки Чилі, які перетворили I Гімназіаду України з карате у вагому подію міжнародного рівня. Іноземні представники брали участь у спаринг-сесіях з українськими школярами, щоб підвищити власну спортивну майстерність, а українці поєдинки з однолітками з іншим континентів використали, щоб підготуватись до всесвітньої гімназіади у Марокко.

На церемонії нагородження переможців до учасників змагань звернувся заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей: «Карате – це мистецтво перемагати, що уособлює в собі силу духу, гармонію тіла і високу майстерність. Бажаю вам якнайбільше перемог, зокрема і на всесвітній гімназіаді, куди вирушать переможці». Головний тренер збірної Марокко з карате Дріс Ель Мані відзначив у вітальному слові високий рівень підготовки каратистів-освітян та ефективну роботу освітянського спорту Львівщини, побажавши вдалого виступу українцям на його батьківщині – у Марокко.

Учасників також нагороджували і вітали голова оргкомітету змагань, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова комітету з розвитку карате в системі освіти Української федерації карате Назарій Вітер, головний тренер збірної України з карате Антон Нікулін, президент Львівської обласної федерації карате Ігор Богдан.

Організатором заходу виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також Українська федерація карате. Підтримку участі школярів Львівщини у змаганнях Гімназіади України надають департамент освіти і науки та управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1219 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1809 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook