Період публікації:

від

до

Категорія:

Практичне заняття для майбутніх ІТ-спеціалістів у GlobalLogic (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 06 квітня 2018 

min
max

У день відзначення міжнародного Інтернету та веб-майстра викладачі циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Львівського кооперативного коледжу економіки і права Віра Варгас, Оксана Кашуба та Михайло Скубій для студентів груп Пк-15, Пк-16 організували практичне заняття у IT-компанії GlobalLogic – провідній компанії на українському R&D-ринку, інноваційному центрі Embedded-розробки.

Радо зустріли та провели практичне заняття для студентів Оксана Нечай (PR-спеціаліст) та Олесандра Глухова (тренінг-координатор). Вони детально ознайомили студентів коледжу з основними виробничими процесами та новітнім обладнанням компанії, показали, як працюють програмісти над реальними проектами, як вони відпочивають та проводять своє дозвілля. В цей день студенти отримали потужну мотивацію до навчання та роботи, і вектор руху, і необхідні знання. Під час проведення навчально-екскурсійного заняття молоді фахівці мали змогу дізнатися про допомогу, яку надає компанія GlobalLogic для студентів. Зокрема, студентам та ІТ-спеціалістам початкового рівня компанія радить курси GL BaseCamp. Вони дають знання з найперспективніших технологій, а їх найстаранніші учасники також отримують шанс долучитися до проектів GlobalLogic. GL BaseCamp має кілька напрямів курсів: C++, .Net, JS, QA та інші. Індивідуальний підхід та реальні практичні завдання допоможуть здобути перший досвід реалізації IT-проекту.

Працівники компанії на занятті ознайомили студентів з основними розробками GlobalLogic, таким як:

  • LA Galaxy. GlobalLogic та Galaxy створили цифрову платформу для футбольних фанів, щоб зміцнити зв'язок із фанатами та забезпечити їх яскравими враженнями до, протягом і після кожного матчу.
  • Harmonic – інфраструктура для трансляції відео.
  • The Economist – цифрові медіа продукти.
  • Instabeat – пристрій, який під’єднується до окулярів плавця та відстежує його/її частоту ударів серця.
  • Stellar – це авіаційний стартап, розміщений у Кремнієвій долині, який пропонує перший комплексний цифровий торговий майданчик для приватної авіації. У той час, як інші учасники авіаційної галузі користуються перевагами Інтернету, бронювання приватного рейсу потребує численних телефонних дзвінків чи тривалого листування з брокерами, які працюють з операторами авіаційного парку. Цей процес вимагає багато часу, а також є дуже незручним для керівників, які часто подорожують. Stellar звернувся до студії Method і компанії GlobalLogic із проханням спроектувати і розробити дуже амбітне рішення: першу комплексну платформу для онлайн-продажів та мережу для бізнес-авіації. Спираючись на нашу попередню спільну практику у побудові користувацького досвіду, а також на знання із розробки продуктів, студія Method і спеціалісти GlobalLogic допомогли Stellar змінити одну з важливих галузей транспорту для того, щоб усі її споживачі мали можливість користуватися цифровими рішеннями.
  • Bay Innovations – це медичний стратап, що створює апаратні рішення для анестезіологів. Спільно з GlobalLogic та студією Method компанія спроектувала і розробила портативний дисплей (HMD), що кріпиться на голові лікаря. Система під назвою Vivi допомагає анестезіологу контролювати основні показники здоров’я пацієнта під час операції. Лікарі-анестезіологи відповідають за підтримку стабільного безпечного стану пацієнта під час операції. Від того, як швидко вони здатні реагувати на можливі ускладнення, залежить результат операції і стан здоров'я пацієнта. Метою Bay Innovations була розробка портативної системи, яка б передавала необхідні дані безпосередньо анестезіологу. Таким чином він не буде залежати від таких зовнішніх факторів як обмежений доступ до монітору пацієнта і зможе краще контролювати його стан та хід операції.
  • Cochlear – рішення для відновлення слуху.
  • Qualcomm. Цифрова ручка The Qualcomm® Snapdragon™ Digital Pen розроблена спеціально для хірургів. Цифрова ручка є новим революційним інструментом для відображення даних про об’єкти у 3D та визначення критичних точок перед виконанням важливого розрізу або необоротної дії. Виконуючи роль стілусу в медичних цілях і не тільки, цифрова ручка Qualcomm Snapdragon Digital Pen дозволяє користувачам контролювати рухи всередині та ззовні об’єктів, повертати їх у 3D, робити знімки важливих точок одним кліком і додавати коментарі. У цифровій ручці використовується ультразвукова технологія, щоб бачити крізь м’які тканини людини та реєструвати дії на зовнішніх поверхнях. GlobalLogic отримав завдання використати цю чудову нову технологію, яка дозволяє вивчати об’єкти у 3D, для створення робочого продукту з визначеними кінцевими користувачами.
  • Pollogen® – світовий лідер із розробки інноваційних і клінічно підтверджених рішень у сфері естетичної медицини. У сучасному світі все більше зростає попит на зручні неінвазійні методи боротьби зі старінням, і спеціалісти з догляду за зовнішністю потребують продуктів таких виробників, як Pollogen, адже їх технології забезпечують миттєвий і стійкий результат. Спираючись на позитивні результати від попередньої співпраці із GlobalLogic, Pollogen ініціював іще один спільний проект із компанією. Він полягав у створенні користувацького інтерфейсу для geneO+ – компактного портативного приладу, що забезпечує трикомпонентний догляд за шкірою: м'який пілінг, нанесення поживних засобів та наповнення киснем для стимулювання утворення колагену.

Заняття було цікаве та пізнавальне, кожен мав змогу отримати від Оксани Нечай та Олександри Глухової відповіді на всі запитання.

На закінчення навчально-екскурсійного заняття студенти груп ПК-16, Пк-15 подякували спеціалістам за проведене заняття, а вони, у свою чергу, подарували майбутнім фахівцям подарункові набори компанії GlobalLogic та запросили в майбутньому на продовження проведення практичних занять.

З гарним настроєм та морем позитивних емоцій студенти повернулася з заняття, отримавши нові знання і враження від роботи сучасної компанії.

Такі заходи допомагають студентам у майбутньому стати справжніми висококваліфікованими та конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти висловлюють вдячність співробітникам компанії та віце-президенту компанії GlobalLogic Львівського офісу Денису Балацко за надану можливість проведення практичного заняття на базі їхньої компанії.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели практичне заняття Опубліковано: Вівторок, 09 липня 2019 З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки...

Переглядів: 1205 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Студентам Львівського кооперативного коледжу провели практичне заняття на базі «Укргазбанку» Опубліковано: Понеділок, 08 липня 2019 Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook