Період публікації:

від

до

Категорія:

Національно-патріотичне виховання: упродовж березня понад 7 тис. дітей відвідали музеї Львівщини

Опубліковано: Четвер, 12 квітня 2018 

min
max

Упродовж березня понад 7 тисяч дітей з усіх районів відвідали музеї Львівщини. Окрім того, для молоді організували 2 034 заходи національно-патріотичного виховання у Народних домах, бібліотеках області.

Про це повідомила 10 квітня директор департаменту з питань культури національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.

«Упродовж березня відвідуваність дітьми музеїв збільшилась вдвічі, найкраще організована робота у Стрийському, Мостиському, Самбірському, Бродівському районах», - зазначила Мирослава Туркало.

Також за її словами, у квітні стартує соціально-культурний проект «Війна і Мир». Ініціатором виступив Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» Львівської обласної філармонії у співпраці з департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

«З 27 по 29 квітня відбудуться благодійні концерти-зустрічі в містах Жовква, Жидачів, Стрий, Городок, Самбір. Важливо, що під час заходів відбудеться знайомство та спілкування з воїнами-добровольцями, які поділяться спогадами про друзів, які віддали своє життя за Україну, та своїми історіям», - зазначила Мирослава Туркало.

Немає коментарів

Схожі статті:

Поїздка до музеїв Львова Поїздка до музеїв Львова Опубліковано: Вівторок, 14 травня 2019 Минулого тижня учні  4-го і 6-го класів Пасіки-Зубрицької ЗОШ І-ІІ ст.. відвідали музеї Івана Франка і Михайла Грушевського. Учні дізналися про будинок, який розташований по вул.. Івана Франка,152.В цьому помешканні жив видатний письменник , учений, політичний діяч І.Я.Франко. Тут він написав свої...

Переглядів: 311 Коментарів: 0

Відділи освіти

Дрогобицькі ліцеїсти відвідали Історико-меморіальний музей Степана Бандери та Музей Небесної Сотні Дрогобицькі ліцеїсти відвідали Історико-меморіальний музей Степана Бандери та Музей Небесної Сотні Опубліковано: Понеділок, 04 лютого 2019 У Дрогобицькому ліцеї діє система національного виховання, яка передбачає ознайомлення учнів з місцями національної слави нашого народу. Тому ліцеїсти часто подорожують до місць, де можна глибше дізнатися про важливі для нашої країни історичні події чи життя та діяльність видатних українців. Одна...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook