Період публікації:

від

до

Категорія:

Вранці, ввечері і вдень будь обережний з вогнем

Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 

min
max

      Вогонь добрий слуга, але поганий господар»,  - саме з таких слів почався тиждень безпеки дитини на тему: «Шляхи зниження дитячого травматизму від опікової травми» у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради.

     В ці дні було проведено роботу з кожного розділу, таких як: «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Безпечні та небезпечні вулиці та дороги», «Природа друг, коли ти добре її знаєш», «Дитина серед людей».

     Плідно попрацювали вчителі початкових класів, використовуючи різні форми роботи. Тут були і бесіди, і ігри, і театральні інсценівки, і екскурсії.

      Педагог-організатор Фаль Наталія Романівна провела практичні заняття щодо надання першої допомоги.

   Після відпрацювання практичних навиків в кожному класі відбулась виховна година із затвердженою тематикою щодо безпеки дитини.

     Відбувся конкурс дитячого малюнка «Вогонь-добрий, вогонь-злий».

      У п'ятницю усі учні переглянули фільм про пожежників.  Цікавим, змістовним і корисним був цей тиждень. Учні пам’ятатимуть, що вогонь – це не іграшка.

     Такі заходи закріплюють теоретичні знання, уміння та навички поводження в надзвичайних ситуаціях, а також забезпечують високий рівень організованості дисципліни і порядку, формують в учнів морально-психологічні здібності.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Безпека на дорозі – безпека життя Безпека на дорозі – безпека життя Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018  «Відомо, що найдорожчий скарб людини - власне життя і здоров’я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а й навіть життя. Проблема безпеки дорожнього руху виникла тоді, коли придумали колесо і створили транспортний засіб для перевезення людей...

Переглядів: 495 Коментарів: 0

Відділи освіти

Місячник довкілля в Шегинівській  ОТГ Місячник довкілля в Шегинівській ОТГ Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 Учні Поповицького НВК Шегинівської об’єднаної територіальної громади  долучилися до проведення на Мостищині Місячника озеленення, прибирання та благоустрою. 28 березня вони організували толоку. Силами школярів 5-7 класів було прибрано пришкільну територію, спортивний майданчик. Старшокласники здійснили...

Переглядів: 443 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook