Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда Національної академії сухопутних військ з футзалу стала переможцем в авторитетному спортивному кубку силовиків Львівщини (фото)

Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 

min
max

У четвер, 12 квітня, завершився другий футзальний Кубок Героїв АТО, який проводився у палаці спорту «Галичина». Після групового етапу змагань більшість команд, що претендували на переможні трофеї, відсіялись. Так, у вирішальному двобої зійшлись представники Військової служби правопорядку Західного регіону та Національної академії сухопутних військ.

Сам фінальний двобій видався насиченим. Не зважаючи на втому та важку боротьбу, військовослужбовці Академії гідно вибороли перемогу у турнірі з розгромним рахунком 6:0.

На церемонії завершення змагань президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як та віце-президент АФЛ Ігор Матвійчук нагородили найкращих спортсменів.

«Усі чудово розуміємо, які нелегкі часи зараз переживає наша держава. Люди, які взяли участь у цих змаганнях, роблять усе для того, щоб наша Україна не опинилась у загарбницькому ярмі. Турнір, який відбувся, сподіваюсь, допоміг їм трішки розслабитись та відпочити, а також зарядитись приємними емоціями задля благої справи», - прокоментував Мирослав Хом'як.

Матеріал підготувала старший-лейтенант Анастасія Кмін, прес-служба Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

"КОПА" 2020 стартував (фото, відео) "КОПА" 2020 стартував (фото, відео) Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 20 лютого 2020 року стартував п’ятий чемпіонат з міні-футболку “Копа”, серед команд спецшкіл, навчально-реабілітаційних центрів, дитячих будинків міста Львова та області. Змагання розпочались офіційним відкриттям на якому учасники здійснили спільну молитву. Диякон Юрій, організатор турніру, наголосив...

Переглядів: 713 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Львові проведено міський етап змагань із футзалу У Львові проведено міський етап змагань із футзалу Опубліковано: Понеділок, 04 березня 2019 Сьогодні проведено міський етап змагань із футзалу. У ньому взяло участь 6 шкільних команд, які раніше стали переможцями у районних етапах. Перемогу здобули команди з ліцею "Сихівський" та СЗШ №99. Вони будуть брати участь у змаганнях із футзалу на обласному етапі. «Такі змагання проводяться...

Переглядів: 319 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook