Період публікації:

від

до

Категорія:

"Надійний друг"

Опубліковано: Вівторок, 17 квітня 2018 

min
max

04.04.2018 року у 4 класі КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбулося тренінгове заняття на тему: «Умій дружити», на якому учні обговорювали поняття «друг», «надійний друг».

Діти за допомогою ігор «Чарівна квітка», «Кольорові ніжки» визначили якості, якими повинен володіти справжній друг. Виконуючи запропоновані вправи, діти зробили висновок: «Щоб мати хороших друзів, потрібно і самому постаратись стати хорошим другом».

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагогічна рада в школі Педагогічна рада в школі Опубліковано: Четвер, 16 січня 2020 16.01.2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» пройшло засідання педагогічної ради, де розглядалося актуальне питання шкільної STEAM i STEAM – освіти та роль практичного психолога в НУШ.

Переглядів: 974 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Семінар для практичних психологів (фото) Семінар для практичних психологів (фото) Опубліковано: Четвер, 21 листопада 2019 Нещодавно в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбувся обласний семінар для практичних психологів на тему: «Адаптація новоприбулих учнів у школі-інтернаті». Психолог школи Білокорович Н.О. поділилась досвідом як проблему адаптації новоприбулих...

Переглядів: 355 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook