Період публікації:

від

до

Категорія:

ДНЗ «Львівське ВПХУ» – переможець конкурсу «Ековернісаж-2018» (фото)

Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 

min
max

Учні Львівського вищого професійного художнього училища здобули Гран-прі у IV обласному фестивалі-конкурсі екологічної творчості «Ековернісаж-2018», що відбувся 17 квітня в ЛКП «Культурно-освітній центр імені Олександра Довженка».

Команда ДНЗ «Львівське ВПХУ» «ЕХО-ризи» під керівництвом Турчиняк Наталії Володимирівни гідно презентувала навчальний заклад на конкурсі. Учні групи № 202 та № 303 Собків Тетяна, Шелемех Ольга, Мельник Віта, Угрин Софія, Мурзіна Влада, Чулаєвська Ярина, Стасюк Ольга та Савчук Ореста підготували модельне вбрання із вторинної сировини: паперу, пластику, дисків тощо.

Колекція «Сучасні мавки» дивує польотом фантазії учасниць заходу: від ніжної нареченої, невагомих повітряних кульок та солоденьких красунь до стильних костюмів з міні-спідницями та корсетами, незвичним оздобленням з пластикового посуду, CD- чи DVD-дисків. Кожна – особлива, цікава, кожна прекрасна і неповторна. Дівчатка показали, що творити можна з будь-чого, тим більше з речей, які зазвичай поза нашою увагою. Консультували конкурсанток у підготовці до заходу майстри виробничого навчання Зеліско Ольга Володимирівна та Семанів Христина Ігорівна.

Переможці конкурсу – команда «ЕХО-ризи» – отримали Диплом лауреата Гран-прі та подарункові сертифікати від спонсорів заходу на похід у Аквапарк «Пляж».

Організатором конкурсу був Центр дитячої та юнацької творчості МЖК-1 Сихівського району м. Львова. Захід відбувався за сприяння Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, а серед партнерів фігурували швецька косметична компанія «Оріфлейм», парк святкування днів народження «Дитяча планета», аквапарк «ПЛЯЖ», телевізійний центр «Кадрики», Перше туристичне радіо «Дуже», «Львівське радіо», газета «Високий замок».

Метою конкурсу стала реалізація творчого потенціалу учасників через створення предметів декору та одягу, що демонструють можливості по утилізації вторинної сировини; створення умов для розвитку дитячої та юнацької творчості; виявлення та всебічна підтримка талановитих та перспективних дітей та молоді; формування у підростаючого покоління екологічної культури та пропаганда дбайливого ставлення до навколишнього середовища; привертання уваги до можливості вирішення екологічних проблем і пропаганда необхідності особистої відповідальності кожної людини у справі збереження навколишнього середовища.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Педагогічні читання у Львівському вищому професійному художньому училищі (фото) Педагогічні читання у Львівському вищому професійному художньому училищі (фото) Опубліковано: Середа, 17 січня 2018 Традиційно в період зимових канікул у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» проходять педагогічні читання. Дні і години читань – це особливий час: він швидко плине, кожна його хвилина дарує учасникам незвичайні й довгоочікувані зустрічі, що наповнюють серце і розум творчою енергією, запалюють...

Переглядів: 647 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тиждень туризму та краєзнавства у Львівському вищому професійному художньому училищі (фото) Тиждень туризму та краєзнавства у Львівському вищому професійному художньому училищі (фото) Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Традиційно в останній тиждень вересня та з нагоди Всесвітнього дня туризму, який офіційно відзначається 27 вересня, у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» проходить насичений різноманітними заходами Тиждень туризму та краєзнавства, який організували заступник директора з навчально-виховної...

Переглядів: 617 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook