Період публікації:

від

до

Категорія:

Серед пістолетників тон на молодіжному чемпіонаті задавали Коростильов і Колесник

Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 

min
max

10-16 квітня 2018р. у Львові на стрільбищі СКА відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед молоді віком до 23 років.

Серед пістолетників тон на чемпіонаті задавали студенти  Львівського училища фізичної культури Павло Коростильов (ІІ курс) та Юрій Колесник (І курс). Павло (на фото) з результатами міжнародного класу 586 очків (у кваліфікації) та 580 пунктів переміг у стрільбі з пневматичного пістолета на 10м (вправа ПП-3) та швидкісної стрільби на 25м (МП-8) відповідно. Юрій був найкращим у стрільбі зі стандартного пістолета – 568 очків. Павло поступився переможцю 1 очко і посів ІІ місце. В свою чергу, у вправі ПП-3 Колесник – бронзовий призер.

У стрільбі змішаних команд з пневматичного пістолета Коростильов разом з львів’янкою Вікторією Кондратенко посів ІІІ місце, а Колесник з Діаною Яковлевою – четверте.

Серед жінок у стрільбі з пневматичного пістолета бронзову медаль виборола другокурсниця училища Альона Шевченко. Четверта тут Соломія Возняк (11 кл), п’ята – Поліна Конарєва (вип. 2017р.). У стрільбі зі спортивного пістолета ІІІ місце посіла Конарєва, четверте – Шевченко.

Серед гвинтівочників дворазовим бронзовим призером став студент І курсу Святослав Гудзий. Святослав настріляв третю суму у стрільбі лежачи (МГ-9) та з трьох положень (МГ-6). Другокурсник Олег Замико на четвертому місці у стрільбі лежачи та з пневматичної гвинтівки.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 949 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 947 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook