Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська політехніка запрошує на свято знань та інтелекту

Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 

min
max

У п'ятницю, 20 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12) вчетверте поспіль пройдуть традиційні Наукові фестини. Урочисте відкриття свята науки та інтелекту відбудеться об 11:00 год.

Цьогорічна програма Наукових фестин – насичена й різноманітна. Представники всіх навчально-наукових інститутів, коледжів та нещодавно відкритої стартап-школи продемонструють свої наукові розробки і винаходи.

Також на учасників та гостей фестин очікує обширна екскурсійна програма: вони побувають в історичній актовій залі головного корпусу, музеї історії Львівської політехніки, котра нещодавно відзначила свій 200-річний ювілей, університетській обсерваторії, геодезичній лабораторії «Геотераса», Науково-технічній бібліотеці.

Окрім цього, пройдуть розмаїті та цікаві вікторини, конкурси і змагання, майстер-класи та тренінги, зокрема від «Політехніка-Еколенду», виставки та ділові ігри, відбудуться презентації студентських проектів «Розумна дорога» та «Міжнародна економіка за 1001 ніч», показові виступи розумних робото-машинок, захоплюючий квест «Політехніка Incognita».

В актовій залі університету пройде представницький шаховий турнір, у якому почесними гостями будуть провідні львівські гросмейстери. А ще будуть різноманітні спортивні змагання: баскетбольний фрістайл, показові виступи майстрів гирьового спорті, армреслінгу і карате, шоу екстремалів.

Відвідувачі свята знань матимуть змогу почути виступ піаністів, що гратимуть на вуличному фортепіано, ознайомитися із мобільним додатком «Тустань: доповнена реальність», отримати урок у майстер-класі танців, побувати в органному залі на концерті «Наукові акорди Львівської політехніки».

Детальніше з програмою заходів можна ознайомитися ТУТ.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівській політехніці відбулися Наукові фестини (фото) У Львівській політехніці відбулися Наукові фестини (фото) Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 У суботу, 22 квітня, у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся третій фестиваль науки та інтелекту «Наукові фестини». Захід зібрав кількасот учасників, які мали змогу насолодитися як науковими здобутками та винаходами, що їх презентували усі інститути та коледжі Політехніки, так...

Переглядів: 570 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівській політехніці відбудуться Наукові фестини У Львівській політехніці відбудуться Наукові фестини Опубліковано: Середа, 19 квітня 2017 У суботу, 22 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка», утретє поспіль пройдуть традиційні Наукові фестини. Урочисте відкриття свята науки й інтелекту відбудеться о 10:00 год. Цьогорічна програма Наукових фестин – насичена й різноманітна....

Переглядів: 567 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook