Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся семінар директорів опорних шкіл Львівщини (фото)

Опубліковано: Четвер, 19 квітня 2018 

min
max

Сьогодні, 19 квітня, на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар директорів опорних закладів освіти.

В ході роботи учасники зустрічі обговорювали виклики, що зумовили прийняття реформаторських рішень в освіті, чинники якості початкової освіти, мету та головні компоненти Концепції Нової української школи тощо.

Відтак, директор ЛОІППО Роман Шиян детально розповів про впровадження стандарту, підготовку тренерів Нової української школи, курси професійного розвитку вчителів, а також про конкурсний відбір проектів підручників для 1-х, 5-х та 10-х класів.

Директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій зупинилася на питаннях впорядкування мережі закладів загальної середньої освіти, створення нового освітнього середовища, безбар’єрності та доступності дітей з особливими потребами до шкіл, розвиток інклюзивної освіти та ін.

Опісля тренер Нової української школи Мирослава Товкало провела з директорами шкіл тренінг, під час якого керівники у групах обговорювали та аргументували можливості і загрози НУШ, а також типові освітні програми, структурні компоненти уроку, вимірні індикатори та цінності НУШ.

Окрім цього, під час семінару керівники опорних шкіл Львівщини отримали енциклопедію «Наукове товариство ім. Шевченка».

Немає коментарів

Схожі статті:

Лепбук «My Family” Лепбук «My Family” Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Лепбук «My Family” Незамітно пролетів час і нушенята КЗ ЛОР Бориславської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. завершили вивчення ще однієї теми з англійської мови «My Family”. Підсумковий урок , який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І.пройшов весело та жваво. Для кращого...

Переглядів: 775 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Тиждень «Вода. Подорож краплинки» Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 Тиждень в нушенят Бориславської санаторної школи-інтернат виявився дуже цікавим, бо вивчали дуже багато цікавого про воду і її значення у природі та житті людини. Класний керівник Пехів Роксолана Тарасівна розказала казку «Подорож краплинки» . Разом з першокласниками відтворили цю подорож, у вигляді...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook