Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні зустрілися з ветеранами АТО

Опубліковано: Четвер, 19 квітня 2018 

min
max

       В Старосамбірському історико - краєзнавчому музеї 17 квітня 2018 року відбулася зустріч ветеранів АТО та учнів 8-9 класів опорного загальноосвітнього навчального закладу – «Старосамбірської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Львівської області». Воїни презентували національно-патріотичний захід під назвою «Зі знаннями до перемоги». Ветерани АТО Руслан Пукшин та Сергій Гаврик розповідали учителям та учням про військові будні військовослужбовців в зоні антитерористичної операції.

       Свою розповідь захисники супроводжували світлинами та висвітлювали не лише життя та побут військовослужбовців в зоні АТО, а й демонстрували бронежилети, каски, танкові гільзи, осколки від залпового вогню «Град», засоби маскування та інші військові атрибути, які використовуються на сході України.

       Особливу увагу захисники звертали на правильність надання першої медичної допомоги, яка чи не щодня необхідна в умовах бойових дій. Учні ознайомилися з різними типами аптечок, що використовуються в зоні антитерористичної операції: аптечки військового стандарту НАТО, американські аптечки та вітчизняні аптечки.

       Ветерани розповідали, як важливо мати добрі знання з шкільних предметів. Воїни відзначили, що добрі знання з фізики та математики допомагають ефективно застосовувати військову техніку, добрі знання з біології допомагають при наданні першої медичної допомоги, а добрі знання з географії допомагають при орієнтуванні на місцевості та багато іншого, що необхідно знати військовим в зоні бойових  дій.

       Захисники наголосили про важливість допомоги воїнам АТО з боку волонтерів. Бо саме їхня допомога  підтримує бойовий дух серед захисників Вітчизни в зоні бойових дій, що в особливий спосіб  допомагає в боротьбі з ворогом на сході України.

Немає коментарів

Схожі статті:

"Зі знаннями до перемоги" "Зі знаннями до перемоги" Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018        13 квітня 2018 року в Старосамбірському історико-краєзнавчому музеї відбувся національно-патріотичний захід «Зі знаннями до перемоги». Захід відвідали учителі та учні 8-11 класів Старосамбірської загальноосвітньої середньої школи №2 I-III ступенів. Ветерани АТО Руслан Пукшин та Сергій Гаврик розповіли...

Переглядів: 670 Коментарів: 0

Відділи освіти

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook