Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда Червоноградського будинку учнівської творчості – чемпіон області з гри «Що? Де? Коли?» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 23 квітня 2018 

min
max

14 квітня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини пройшли змагання ХХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів. Організаторами чемпіонату виступили Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації та громадська організація «Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості» (ЛОЛІТ).

У фіналі чемпіонату взяли участь 33 команди зі Львова, Борислава, Трускавця, Червонограда, Сокальського, Бродівського, Яворівського, Жидачівського, Радехівського, Пустомитівського, Кам’янка-Бузького, Буського, Жовківського, Мостиського, Дрогобицького, Стрийського, Городоцького та Старосамбірського районів області. Така активність стала найвищою за останні роки змагань серед шкільної молоді.

Турнірна дистанція для команд складалася із 36 запитань, які підготували для львівських школярів автори із Харкова, Житомира та Львова. Питання, на які доводилося відповідати учасникам змагань, були високого рівня складності та насичені різноманітними знаннями. Часом, щоб відповісти на чергове запитання, слід було тримати в пам’яті події, описані у попередньому. Пройти таку непросту дистанцію і відповісти хоча б на третину запитань вдалося поодиноким командам. Попри це, у змагальному залі панувала чудова атмосфера, і всі учасники турніру отримували величезний запал емоцій від правильної відповіді на кожне запитання.

Кращою командою ювілейного ХХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» стала «Могутня купка» Червоноградського будинку учнівської творчості (капітан – Юрій Криштопа, тренер – Кузик Марія Василівна). Червоноградці захопили лідерство від початку турніру і змогли втримати його до останнього запитання. Трішки відстали від «Могутньої купки» минулорічні переможці шкільного чемпіонату з гри «Що? Де? Коли?» – команда «Астра» Новояворівського НВК (капітан – Дмитро Гринишин, тренер – Шипка Наталія Михайлівна). Бронзовим призером чемпіонату у цьому році вперше стала команда із Мостищини – «Мисливці за знаннями» Судововишнянського НВК (капітан – Юрій Івасько, тренер – Чиж Надія Юліанівна).

Командам-переможцям були вручені пам’ятні кубки та книги, які надала Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, а також дипломи Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації. Почесними дипломами відзначені усі часники фінальної частини ХХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?». Нагороди вручив президент ГО ЛОЛІТ Володимир Жмурко.

Оргкомітет дякує усім, хто долучився до проведення змагань у цьому сезоні і, попри непростий час і можливості, продовжує багатолітню історію чемпіонатів серед найрозумніших школярів Львівщини. Особлива подяку усім педагогам, що долучилися до підготовки команд юних інтелектуалів, та самим дітям за їх щире бажання до освоєння нових знань у цікавій ігровій формі.

Результати Фіналу ХХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» (цифрами позначено кількість взятих запитань та їх рейтинг):

1. «Могутня купка», Червоноградський БУТ – 11(275)

2. «Астра», Новояворівський НВК – 10(227)

3. «Мисливці за знаннями», Судововишнянський НВК – 8(198)

4. «Механічний апельсин», Бродівська гімназія ім. І. Труша – 8(181)

5. «Intelligent 6», Ходорівська ЗЗСО № 1 – 8(179)

6. «50 відтінків Макаренка», Львівська СЗШ № 50 – 8(170)

7. «Intelligantfreaks», Сокальський НВК «Школа-гімназія» ім. О. Романіва – 8(160)

8. «Unity», Львівська СЗШ № 86 – 8(156), сума місць – 36

9. «Авангард», Пустомитівська ЗОШ № 2 – 8(156), сума місць – 49,5

10. «Invicta», Сокальський НВК «Школа-гімназія» ім. О. Романіва – 7(163)

11. «AmatViktoria», Жидачівський НВК – 7(145)

12. «Джозеф повертається», Жидачівська гімназія ім. О. Партицького – 7(142)

13. «Геліос», Радехівська ССШ – 6(126)

14. «Вікторія», Ожидівська ЗОШ – 6(118)

15. «Борислав сміється!», Бориславська державна гімназія – 6(117)

16. «Шоста хвиля», Бродівська гімназія ім. І. Труша – 5(114)

17. «Карамболь», Новояворівська ЗОШ № 3 – 5(105)

18. «Government», Червоноградський БУТ – 5(96)

19. «Артас», Городоцька ЗОШ № 3 – 5(89)

20. «Сокіл», Підбузький НВК – 5(87)

21. «Єноти», Зимноводівська ЗОШ № 2 – 5(86)

22. «Смайлики», Львівська СЗШ № 86 – 4(90)

23. «Мікс», збірна школярів Трускавця – 4(87)

24. «Рій», Львівська СЗШ № 100 – 4(78), сума місць – 65

25. «СПАМ», Стоянівська ЗОШ – 4(78), сума місць – 67

26. «Contraspemspero», Старосамбірська СЗШ № 1 – 4(75)

27. «Ліга Справедливості», Щирецька ЗОШ – 4(74)

28. «Інтелектуали», Мостиський ЗЗСО № 2 – 3(83)

29. «Адреналін», Стрийський БДЮТ – 3(63)

30. «Мамина черешня», Жидачівська гімназія ім. О. Партицького – 3(53)

31. «Все буде добре», Новояричівська ЗОШ – 3(51)

32. «Казна-що», Новояворівська ЗОШ № 3 – 3(47)

33. «Вікторія», Добросинська ЗОШ – 2(34)

Немає коментарів

Схожі статті:

Визначено переможців Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів (фото) Визначено переможців Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів (фото) Опубліковано: Четвер, 27 квітня 2017 Днями у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини фінішували змагання ХІХ Чемпіонату Львівської області з гри «Що? Де? Коли?» серед школярів. Організаторами чемпіонату виступили Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, громадська організація «Львівська обласна ліга інтелектуальної...

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 649 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook