Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартував «Форум професійної освіти – 2018» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 24 квітня 2018 

min
max

Сьогодні, 24 квітня, стартував «Форум професійної освіти – 2018». У межах заходу презентували 35 закладів професійної освіти у Львівській області, щоб привернути уваги учнівської молоді до робітничих професій, які є затребуваними на ринку праці.

Участь у відкритті форуму взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Щасливі ті люди, які мають хороший фах і заробіток. Сьогодні тут ви можете з відповідальністю ознайомитись із закладами і дати собі відповідь, ким будете завтра, щоб принести дохід собі, родині і відчувати себе самодостатньою людиною. Друге моє прохання – до викладачів: ви – мудрі, досвідчені, тож з оцих молодих талановитих людей ви маєте витворити величезних фахівців своєї справи, і я переконаний, що тоді нам буде комфортно жити в Україні», - зазначив Олег Синютка.

Форум професійної освіти – 2018 ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. У межах програми заплановані майстер-класи з різьби по дереву, молекулярної кухні, оформлення кондитерських виробів, флористики, карвінгу, боді-арту, покази малярної та столярної справи, бармен-шоу тощо.

«Професійно-технічна освіта є затребуваною на ринку праці, і ця атмосфера, яка панує тут, стане поштовхом, що ми розвиватимемо професійну освіту», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Також на форумі експонують технічні моделі сільськогосподарського транспорту та симулятор пульта управління локомотивом, на якому учасники матимуть змогу відчути себе у ролі машиніста.

Зазначимо, виставка триватиме до 17:00 год.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярів Львівщини запрошують на Форум професійної освіти Школярів Львівщини запрошують на Форум професійної освіти Опубліковано: П`ятниця, 13 квітня 2018 24 квітня у Львові відбудеться Перший форум закладів професійної освіти та ЗВО професійного спрямування. Захід спрямований допомогти та сприяти старшокласникам 8-11 класів з вибором власного покликання. У програмі форуму: виставкова зона для понад 35 освітніх закладів Львівщини; презентації,...

Переглядів: 881 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Заклади профосвіти мають дистанційно провести атестацію випускників – лист МОН Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 Якщо державна кваліфікаційна атестація випускників профтехів припадає на період карантину, заклад має організувати її у дистанційній формі. Таке роз’яснення надає Міністерство освіти і науки у листі щодо завершення навчального року в профтехах, який був розісланий 8 квітня 2020 року. «Зараз ми маємо...

Переглядів: 5261 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook