Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (фото)

Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 

min
max

Нещодавно у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася XIІI Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему: «Бухгалтерський облік, аналіз і контроль: стан, проблеми та перспективи розвитку».

Мета конференції – залучення студентів і молодих учених до науково-практичної діяльності, стимулювання і підтримка наукової діяльності молоді у сфері обліку, оподаткування, аналізу і контролю.

Організатори конференції: Міністерство освіти і науки України; Інститут модернізації змісту освіти; Львівський торговельно-економічний університет; Національна академія статистики, обліку та аудиту; Одеський національний економічний університет; Житомирський державний технологічний університет.

Відкрив конференцію ректор університету, професор Петро Куцик. До вітального слова долучилися: проректор з наукової роботи, професор Богдан Семак, директор Інституту економіки та фінансів, доцент Тамара Герасименко, завідувач кафедри аудиту, аналізу та оподаткування, професор Костянтин Редченко, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, професор Василь Бачинський, а також регіональний представник редакції газети по Західному регіону «Все про бухгалтерський облік» Тамара Горбунова. В своїх промовах вони відзначили важливість проведення подібних заходів та побажали учасникам конференції плідного наукового обговорення.

Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами: проблеми теорії і практики бухгалтерського обліку в умовах інтеграційних процесів; теорія, методика та організація економічного аналізу в умовах глобалізації; стан і напрями розвитку контролю в умовах інтеграції національної економіки; проблеми теорії та практики оподаткування.

Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні.

ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» представив викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, кандидат економічних наук Михайло Голубка з доповіддю на тему: «The development of internet commerce and the features of its accounting and taxation».

Робота конференції знайшла широку зацікавленість серед вчених, фахівців бухгалтерського обліку, аудиту, аналізу, оподаткування та студентської молоді і пройшла в атмосфері творчого пошуку та жвавого спілкування між учасниками.

При підведенні підсумків конференції організатори заходу подякували всім присутнім за активну участь у науковому заході. На завершення регіональний представник редакції газети «Все про бухгалтерський облік» Тамара Горбунова розповіла про заходи, які організовує редакція газети для молодих фахівців, та нагородила учасників конференції пам’ятними призами.

XIІI Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему: «Бухгалтерський облік, аналіз і контроль: стан, проблеми та перспективи розвитку» відбулася на високому організаційному та науковому рівні.

Результати проведення конференції свідчать про необхідність обговорення актуальних питань удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу і контролю в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України.

За результатами конференції тези учасників опубліковані у Збірнику матеріалів конференції.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1029 Коментарів: 0

Вища освіта

XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів Опубліковано: Понеділок, 22 квітня 2019 18 квітня 2019 року відбулася XXVIII звітна науково-практична конференція ліцеїстів. Пленарне засідання конференції проходило у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Ю.Дрогобича. З вітальним словом до учасників конференції звернулися присутні на ній міський голова Дрогобича...

Переглядів: 375 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook