Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей (фото)

Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 

min
max

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти, випускники шкіл, ліцеїв та батьки прибули з різних районів міста та області для ознайомлення з навчальним закладом та його спеціальностями.

Такий захід, як завжди, викликає значний інтерес у абітурієнтів та їхніх батьків. Адже вибір фаху – непросте завдання для юнаків та дівчат, яке потрібно вирішити в один прекрасний момент, щоб в майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні.

Директор коледжу Наталія Зубко привітала гостей та побажала вдалого вибору фаху, розповіла про історію та традиції навчального закладу, ознайомила з переліком спеціальностей, за якими здійснюють підготовку студентів у навчальному закладі, та про випускників коледжу, які досягли значних успіхів у своїй професії. Заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся Федак розповіла про особливості та переваги навчання і працевлаштування студентів. Детально з умовами вступу на новий 2018 навчальний рік ознайомила майбутніх абітурієнтів відповідальний секретар Ірина Клачко.

Майбутні абітурієнти мали змогу переглянути презентаційний фільм про навчальний заклад, почути від голів циклових комісій, студентів та випускників про спеціальності, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Випускники коледжу та студенти розповіли гостям про отримані знання в коледжі і їх застосування на практиці та насичене студентське життя.

Голови циклових комісій коледжу відповіли на усі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків, більш детально проінформували стосовно окремих напрямків підготовки фахівців, за якими здійснюється набір студентів на 2018/2019 навчальний рік на денну та заочну форми навчання.

За час навчання коледж пропонує студентам: спортивні секції, предметні гуртки за спеціальностями, гуртки художньої самодіяльності, гуртожиток тощо. Адміністрацією навчального закладу підписані угоди про співпрацю з ВНЗ ІІІ-ІV р.а., що дає в майбутньому випускникам коледжу навчатись за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном.

На базі базової середньої освіти денної форми навчання вступні випробування проводитимуться відповідно до вимог та правил прийому абітурієнтів до ВНЗ I-II р.а. Зараховуватимуться до коледжу за співбесідою також і випускники професійно-технічних закладів на скорочений термін навчання, які мають повну загальну середню освіту, на відповідну спеціальність.

За час навчання в коледжі студенти додатково опановують робітничі професії.

На завершення заходу для гостей коледжу виступила лауреат конкурсів і фестивалів, учасниця художньої самодіяльності, студентка 1 курсу Людмила Суворова.

Представники коледжу сподіваються, що надана інформація допомогла гостям правильно обрати майбутню професію та напрям діяльності.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Цьому передувала значна профорієнтаційна робота представниками приймальної комісії: виїзди адміністрації та викладачів до шкіл районів Львівської області, оголошення в пресі, транспорті, на радіо, сайті коледжу. Вибір...

Переглядів: 592 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 Вибір фаху – не просте завдання, яке потрібно вирішити, щоб у майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні. У ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся День відкритих дверей, на якому була можливість визначитися зі своїм майбутнім та знайти однодумців. Мета...

Переглядів: 427 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook