Період публікації:

від

до

Категорія:

День цивільного захисту в НВК «Лисовицька СЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» «Умій себе захистити»

Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 

min
max

З метою вироблення в учнів умінь та навичок правильно, чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя, 23 квітня проводився День цивільного захисту в НВК  «Лисовицька СЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей».

День цивільного захисту розпочався з загальношкільної лінійки, на якій виступив ЗНВР Перейма С.М. і ознайомив учнів з планом проведення дня. Перший урок проводили одинадцятикласники у 1-10 кл. на тему «Надзвичайні ситуації». Далі заняття йшли за розкладом. Відкритий третій урок у 4кл. на тему «Вогонь – друг, вогонь – ворог!» провели класні керівники Заєць Л.П. та Василів Л.Г., а також у 9 кл. «Надання домедичної допомоги». На першому поверсі учні 10 класу оформили виставку засобів цивільного захисту.

У конкурсі стіннівок переміг 5-ий клас, який представив роботу «Стихійні лиха», ІІ  - 6 клас з роботою «Правила поведінки під час НС».

День ЦЗ закінчився  повідомленням для всіх учнів та працівників школи-ліцею про загрозу виникнення НС. Начальник ЦЗ  Світлана Андріївна Ковалевич дала оцінку загальній ситуації та прийняла рішення на проведення евакуації. Діти здійснили евакуацію під керівництвом вчителів.

Загалом День ЦЗ пройшов вдало та цікаво. Учні вдосконалили теоретичні знання та практичні навички під час надзвичайних ситуацій.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчимося протидіяти гострій респіраторній хворобі Вчимося протидіяти гострій респіраторній хворобі Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 З метою профілактики захворюваності на ГРИП та ГВРІ, протидії гострій респіраторній хворобі в НВК «Лисовицька СЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» проведено ряд заходів: - забезпечення наявності засобів гігієни (мило, паперові рушники, антисептики для рук); - медичною сестрою Чумаковою Н.М. проведені інструктажі...

Переглядів: 1237 Коментарів: 0

Відділи освіти

Професія військового актуальна і потрібна Професія військового актуальна і потрібна Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 25 лютого старшокласники Лисовицького НВК, Великодідушицького НВК, Подорожненського НВК та Волезадеревацького НВК зустрілися з викладачем кафедри тактики підрозділів бойового забезпечення Львівської Національної академії сухопутних військ України ім. гетьмана Петра Сагайдачного – Колотилом Петром Олександровичем....

Переглядів: 602 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook