Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський професійний коледж на Форумі професійної освіти

Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 

min
max

24 квітня 2018 року Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу взяв активну участь у Форумі професійної освіти, який був організований у виставковому центрі «Південний-EXPO».

Форум професійної освіти був ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Щоб привернути увагу учнівської молоді до робітничих професій, які є затребуваними на ринку праці, в межах заходу презентували 35 закладів професійної освіти Львівської області.

У відкритті форуму взяв участь голова Львівської ОДА Олег Синютка, який зазначив: «Щасливі ті люди, які мають хороший фах і заробіток. Сьогодні тут ви можете з відповідальністю ознайомитись із закладами і дати собі відповідь, ким будете завтра, щоб принести дохід собі, родині і відчувати себе самодостатньою людиною. Друге моє прохання – до викладачів: ви – мудрі, досвідчені, тож з оцих молодих талановитих людей ви маєте витворити величезних фахівців своєї справи, і я переконаний, що тоді нам буде комфортно жити в Україні».

Студенти Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу презентували свої фахові знання і вміння під час профорієнтаційного спілкування зі школярами та їхніми вчителями, проведення майстер-класів з декорування 3D-пряників і приготування раклету, а також роботи майбутніх продавців продовольчих товарів.

«Професійно-технічна освіта є затребуваною на ринку праці, і ця атмосфера, яка панує тут, стане поштовхом, що ми розвиватимемо професійну освіту», – зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

На форумі студенти коледжу експонували неперевершені кондитерські вироби, які користувалися великим попитом у відвідувачів виставки.

Форум професійної освіти стане важливим фактором у розвитку професійної освіти Львівщини та сприятиме зацікавленості школярів та абітурієнтів у робітничих професіях.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 808 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 639 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook