Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнівську молодь Львівщини запрошують взяти участь у Всеукраїнських таборах «Хорунжий»

Опубліковано: П`ятниця, 27 квітня 2018 

min
max

Упродовж 4 червня – 1 липня у м. Ковелі Волинської області проводитимуть чотири Всеукраїнських табори, спрямованих на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України – «Хорунжий І», «Хорунжий II», «Хорунжий III», «Хорунжий IV».

Метою табору є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності й територіальної цілісності України, а також відпрацювання військових навиків, а саме поводження зі зброєю, що натомість сприятиме підвищенню престижу військової служби.

У рамах заходу будуть проводитися заняття з освоєння військовий спеціальностей: стрілецька підготовка; тактико-медична підготовка; розвідувальна підготовка; курс виживання та орієнтування на місцевості.

Загалом у межах заходу: базова військова підготовка; домедична підготовка; навчання з організації військово-патріотичних і національно-патріотичних заходів на місцях; історичні гутірки; заняття з самозарадності; сплави; вечірні ватри.

Орієнтовні дати проведення таборів:

  • «Хорунжий І» – 4-10 червня;
  • «Хорунжий ІІ» – 11-17 червня;
  • «Хорунжий III» – 18-24 червня;
  • «Хорунжий IV» – 25 червня - 1 липня.

Кількість учасників одного табору – 70 осіб (загальна кількість учасників чотирьох таборів – 280 осіб) із більшості областей України й міста Києва, серед яких – представники військово-спортивних і військово-патріотичних клубів, військових ліцеїв віком від 14 до 18 років.

Витрати на проживання, харчування та проїзд в одну сторону здійснюються за рахунок організаторів.

Інформацію про осіб, які бажають взяти участь у таборі, необхідно подати до 2 травня (охочі взяти участь у таборах «Хорунжий І», «Хорунжий ІІ») та до 15 травня (охочі взяти участь у таборах «Хорунжий ІІІ», «Хорунжий ІV») на електронну адресу: npvmms@msms.gov.ua.

Детальніше про захід можна дізнатися на Facebook-сторінці табору ««Хорунжий» – патріотичний освітній проект Мінмолодьспорту».

Контактна особа – головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Ольга Коновалюк (тел.:(044) 289-08-30).

Зазначимо, що організаторами заходу виступає Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька.

Немає коментарів

Схожі статті:

Для молоді Львівщини організували англомовний табір Mini-Castle Camp Для молоді Львівщини організували англомовний табір Mini-Castle Camp Опубліковано: Вівторок, 05 грудня 2017 1-3 грудня у Львові вже вдруге відбувся англомовний табір «Mini-Castle Camp». Заняття проходили у Львівському обласному молодіжному центрі та Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Ґжицького. За словами організаторів, це своєрідна міні-версія літнього...

Переглядів: 557 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Молодь запрошують взяти участь в англомовному таборі Mini-Castle Camp Молодь запрошують взяти участь в англомовному таборі Mini-Castle Camp Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 Львівський обласний молодіжний центр та волонтери Корпусу Миру США в Україні організовують молодіжний англомовний табір Mini-Castle Camp, який відбудеться 1-3 грудня 2017 року. Кожного дня учасники зможуть брати участь у заняттях та майстер-класах, які спрямовані на покращення навичок володіння англійською...

Переглядів: 565 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook