Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася нарада керівників органів управління освітою (фото)

Опубліковано: Середа, 02 травня 2018 

min
max

Сьогодні, 2 травня, в актовій залі департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася нарада з керівниками відділів освіти районних державних адміністрації, міських рад та об’єднаних територіальних громад.

В ході роботи було розглянуто низку питань. Зокрема, директор департаменту Любомира Мандзій роз’яснила питання щодо формування та комплектування мережі закладів загальної середньої освіти, а також поінформувала про обсяги фінансування закупівель меблів для учнів початкової школи, дидактики та комп’ютерного забезпечення, фінансування опорних та природничо-математичних шкіл, відшкодування витрат на відрядження вчителям.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла про деталі проведення ЗНО-2018. За її словами, цьогоріч для участі у проходженні ЗНО зареєструвались 21 177 осіб. Розпочнеться ЗНО 22 травня тестуванням з математики. Зареєструватися на додаткову сесію можна буде із 3 до 21 травня, триватиме вона з 2 до 11 липня.

У свою чергу, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Шиян розповів про впровадження нового навчального стандарту початкової освіти.

На завершення наради заступник голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Мар’ян Калин обговорив із керівниками органів управління освітою питання щодо оплати праці педагогічних працівників та оформлення і ведення графіків відпусток.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулася нарада керівників органів управління освітою (фото) Відбулася нарада керівників органів управління освітою (фото) Опубліковано: П`ятниця, 23 березня 2018 Сьогодні, 23 березня, в актовій залі департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася нарада з керівниками відділів освіти районних державних адміністрації, міських рад та об’єднаних територіальних громад. В ході роботи було розглянуто низку питань. Зокрема, директор департаменту...

Переглядів: 741 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У Львівському Будинку вчених відбулася нарада керівників місцевих органів управління освітою У Львівському Будинку вчених відбулася нарада керівників місцевих органів управління освітою Опубліковано: Середа, 26 квітня 2017 Сьогодні, 26 квітня, департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації проведено у Львівському Будинку вчених робочу нараду з керівниками органів управління освітою районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад. В ході роботи було розглянуто низку питань....

Переглядів: 590 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook