Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання батьківського клубу на тему: «Комплексний підхід до реабілітації дітей молодшого шкільного віку» в НРЦ «Левеня»

Опубліковано: П`ятниця, 04 травня 2018 

min
max

У теплі травневі дні, на базі Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», відбулося засідання батьківського клубу, яке провела команда фахівців закладу (вчитель фізичного виховання, вчитель-дефектолог, інструктор  фізичного виховання)  на тему:  «Комплексний підхід до реабілітації  дітей молодшого шкільного віку».

Метою заходу було підвищити рівень відповідальності батьків за стан свого здоров’я та здоров’я членів сім’ї, залежно від обраного способу життя,  зрозуміти важливість регулярних занять фізичними вправами для правильного розвитку дитячого організму.

Основним гаслом  заняття було: «Рух здатний замінити будь-які ліки, але всі ліки світу не замінять одного – руху!» (С.А.Тіссо).

Знайомство з батьками пройшло у грі «Іменний м’яч». Після цього присутні виконали комплекс вправ, які були спрямовані на зміцнення основних груп м’язів, профілактику порушень постави та склепіння стоп, викоритовуючи  м’ячі та на тренажери.

 Важливим елементом комплексної реабілітації є розвиток дрібної моторики, тому усі мали змогу конструювати, шнурувати та з’єднувати деталі між собою. На завершення  зустрічі педагоги та батьки  виконали дихальні вправи з кульками.

Відгуки батьків: «Усе дуже сподобалось. Педагоги молодці, відповідають своєму професійному рівню. Дуже задоволена, що відвідала це заняття,» - п. Оля. «Повчально. Тренажери просто супер. Дізналась багато нового,» - п. Оля. «Велике спасибі вчителям- дефектологам та реабілітологам НРЦ «Левеня», що дбають про наших дітей і допомагають виростити іх здоровими та активними,» - п. Галина.

Немає коментарів

Схожі статті:

Спортивно-пізнавальна розвага «Спортивна мода» в НРЦ  «Левеня» Спортивно-пізнавальна розвага «Спортивна мода» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 04 травня 2018 4 травня 2018 року вихованці старших груп Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» взяли участь у спортивно-пізнавальній розвазі «Спортивна мода», яку організували та провели вчителі-дефектологи та інструктор з фізкультури. Метою заходу було розширити та...

Переглядів: 840 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Творча Великодня майстерня учнів НРЦ  «Левеня» Творча Великодня майстерня учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 11 квітня 2020 З давніх давен такі символи, як вербова гілочка, паска, а також крашанки, є традиційними для українців. 10 квітня 2020 року вихованці Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» вперше започаткували домашню творчу великодню майстерню. Немає нічого милішого...

Переглядів: 6812 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook